- 48,709
- 15,871
- 113
Tek korkum @Beşiktaş ın yine dayananayip dedeye girmesi gfggg
Girmez girmezTek korkum @Beşiktaş ın yine dayananayip dedeye girmesi gfggg
Bak beni yine yazmamissim SinanTek korkum @Beşiktaş ın yine dayananayip dedeye girmesi gfggg
Gorunmuyon ki bi kac jelime yazsaydin gorurduk yine suç benim mi gffBak beni yine yazmamissim Sinan
Rakida yok bu saatde
Yok ben Sinan bizimkisi LatifeGorunmuyon ki bi kac jelime yazsaydin gorurduk yine suç benim mi gff
Var bende wild@karagalak @ahmetc10 @qguzh4nn0 @Batugs09 @Kashima @parsens
Benle birlikte 7 var mi itiraz
@Beşiktaş uyaninca beni bul ankara beni bul 😄
Günaydın uyuya kalmışım valla özür dilerim Allah'tan bahsiniz gelmiş@karagalak @ahmetc10 @qguzh4nn0 @Batugs09 @Kashima @parsens
Günaydın uyuya kalmışım valla özür dilerim Allah'tan bahsiniz gelmiş@karagalak @ahmetc10 @qguzh4nn0 @Batugs09 @Kashima @parsens
Sorun değil geç olsun güç olmasınGünaydın uyuya kalmışım valla özür dilerim Allah'tan bahsiniz gelmiş![]()
KorkmaTek korkum @Beşiktaş ın yine dayananayip dedeye girmesi gfggg
Günaydın dostumSorun değil geç olsun güç olmasın
😂😂😂
Tebrikler dost Allah'tan uyumuşsun başka alana girmedenGünaydın uyuya kalmışım valla özür dilerim Allah'tan bahsiniz gelmiş![]()
Günaydın dostGünaydın uyuya kalmışım valla özür dilerim Allah'tan bahsiniz gelmiş![]()
Günaydın kankaGünaydın dostum
Ooo yanar. Sponsorluk varmı rollenelim dost , 😂Korkma![]()
Halledeceğiz elimizden geldiğinceOoo yanar. Sponsorluk varmı rollenelim dost , 😂
Afiyet olsun dostBeyler iki dakika musadeniz olursa bir dus kahvaltı ayilayim gelirim dedim millet şimdi bekliyordur ayıp olmasın diye girdim foruma durumu izah edeyim diye