- 45,795
- 25,349
- 113
Şahsen bizim canımızı aldı enişte beden duruyor tekBu kumar bizim canımızı alacak heralde sonunda
Şahsen bizim canımızı aldı enişte beden duruyor tekBu kumar bizim canımızı alacak heralde sonunda
Pazartesi ölmezsem daha ölmem @EnişteBu kumar bizim canımızı alacak heralde sonunda
Işim vardi daha da varŞuvatım burda mısın @butragueno
Kesene bereket dost senin yaptığın krallığı kimse yapmaz kolay kolay dünya para dağıttı sayilirBeyler şuan bende para kalmadı rollerde gelmedi bir iki saat ara vereceğiz malesef :![]()
Ona rağmen hala sitem edenler varya en çok ona üzülüyorumKesene bereket dost senin yaptığın krallığı kimse yapmaz kolay kolay dünya para dağıttı sayilir
Salla tertipOna rağmen hala sitem edenler varya en çok ona üzülüyorum![]()
Bende patates oldum zaten nerde kalmistik ') yokmu rol yaptıracak delikanlıSalla tertip
Sponsor aranıyorBende patates oldum zaten nerde kalmistik ') yokmu rol yaptıracak delikanlı
Son Umut enişte iy kg kuponu varBende patates oldum zaten nerde kalmistik ') yokmu rol yaptıracak delikanlı
Üzülme dost bırak görmemezlikten gel senOna rağmen hala sitem edenler varya en çok ona üzülüyorum![]()
Ben alabilirim 😂Sponsor aranıyor![]()
Sponsor almıyor veriyor reis 😂Ben alabilirim 😂
Olmadı dost olursa beraber yapalımBende patates oldum zaten nerde kalmistik ') yokmu rol yaptıracak delikanlı
Ha valla 75 liram var verebilirim 😂Sponsor almıyor veriyor reis 😂
Onla kendin roll denesen daha hayırlı olur 😄Ha valla 75 liram var verebilirim 😂