- 9,638
- 3,908
- 113
Gör benide renktaş özelleri alsam yeter 5 liraya gelirse rolll açarımYaz dost IBAN yaz sana 4 k atayım hedef 10 olsun sen büyük kumarcisin küçük rakamlarla uğraşma '![]()
Gör benide renktaş özelleri alsam yeter 5 liraya gelirse rolll açarımYaz dost IBAN yaz sana 4 k atayım hedef 10 olsun sen büyük kumarcisin küçük rakamlarla uğraşma '![]()
Saol dost şansın yanında olsunBeyler uygun zamanda tek tek okuyacağım mesajları her mesajı dikkate alacağım konuda ki herkese gücüm yettiğince kazandıkça rol hakkı verecegim
Şansın bol olsun kardeşim🙏Beyler uygun zamanda tek tek okuyacağım mesajları her mesajı dikkate alacağım konuda ki herkese gücüm yettiğince kazandıkça rol hakkı verecegim
Her türlü vururuzŞimdi varmı kendine güvenen yeni banyo yapan kuru yer bırakmayan rol benim işim diyen masaya vuracak delikanlı @Umutks41 gibi
Aferin hayatım böyle devam etPayfix dost pls sana yaptırmadım hiç![]()
eyv bilader hoşgeldinBol sans
Uyarıya rağmen devam ediyorsun 1 Gün Banlısın.Gör benide renktaş özelleri alsam yeter 5 liraya gelirse rolll açarım![]()
Hb joecigimeyv bilader hoşgeldin
Bol sanslarYa Hak diyip aldık
Adım 1
bol şanslar dostYa Hak diyip aldık
Adım 1
Bol şanslar dostumYa Hak diyip aldık
Adım 1
Hadi bol sanslarYa Hak diyip aldık
Adım 1
geçende bu ligde bi maça oynadık ilk yarı 98 dedik 1per 61 attılar 2per 28Çıksın bı 51 hadi ilk ceyrek