- 23,794
- 10,615
- 113
tamamdır kral seni kıracağıma kafamı kırarım 👍Kimse kimseye saygısızlık yapamaz
gerekeni biz yapıyoruz
Lütfen bu konuda daha dikkatli olalım
tamamdır kral seni kıracağıma kafamı kırarım 👍Kimse kimseye saygısızlık yapamaz
gerekeni biz yapıyoruz
Lütfen bu konuda daha dikkatli olalım
Bence komple banla bidaha gelmesin
Aynen ama işte para yoktu@JustWatch denver atağa geçti dost dedim ben sana
Herkes hata yapar dost öyle biri değil ama genç sanırım birazBence komple banla bidaha gelmesin
Ödül parası dağıtımı buna verildi dun benimkini ödemedi mesajlarda cevap vermedi
Burda konuşmalarına devam etti
Normal konuda etiketleyip yazdım
Alintila yapıp yazdım onlarda cevap vermedi
O konuda kilitlendi gitti dün
Senin paranıda Atmasaydı bukadar Sakın olurmuydun laaaa AhmoHerkes hata yapar dost öyle biri değil ama genç sanırım biraz
Umut biz 50 lira yüz liranın peşine düşmeyiz bunu daha ogrenemedinmiSenin paranıda Atmasaydı bukadar Sakın olurmuydun laaaa Ahmo
Helal dostUmut biz 50 lira yüz liranın peşine düşmeyiz bunu daha ogrenemedinmi
AynenNoldu şimdi bu roll patates mi
Ölüm sessizliği var yine forumda
Para yokÖlüm sessizliği var yine forumda
Valla Ahmo Yanlıs anlama Biz kımlerın Ne paralara Dustugunu Gorduk dost O gorduklerımız Bize bir omur boyu yeter yenı Dostları o durumda gormek istemeyizUmut biz 50 lira yüz liranın peşine düşmeyiz bunu daha ogrenemedinmi
Para Sende 100 tur dede atıyon sonra gelıyon konulara ölümsessizligi Diyep Sonra gidiyon enıste BolsansÖlüm sessizliği var yine forumda
Sıfıra düşmek ayrı umut 50 100 peşinde koşmak ayrı para olmayabilir hep olur diye birşey yokValla Ahmo Yanlıs anlama Biz kımlerın Ne paralara Dustugunu Gorduk dost O gorduklerımız Bize bir omur boyu yeter yenı Dostları o durumda gormek istemeyiz
Ben satın alirim eniste farm işi gariban işi bol şansPara Sende 100 tur dede atıyon sonra gelıyon konulara ölümsessizligi Diyep Sonra gidiyon enıste Bolsans
Iy ne oldu onu soyle@Pikaçuu Bilbao 1-1 kim büyükmüş gördün mü reco
ozaman Cevrendekı Garibanları ayıkla EnısteBen satın alirim eniste farm işi gariban işi bol şans
İptal oldu oda var a gittiIy ne oldu onu soyle