- 54,471
- 26,155
- 113
At ye be
Sen insanlara attığın parayla satın almaya çalışiyorsun.Attiysan attın heryerde söylemek midir?Ben ortaya bet koyuyorum.İkimiz bet alicaz en yüksek alan kazanır kaybeden beti kadar dağıtır?Müsait bir zamanda Beşiktaş diye arat bı bak dost ne kadar para dagitmisiz ne etkinlikler yapmışız şurada bizi 20 gün ıssız görünce belki hakkimizda yanılgıya kapilirsin yeter ki bizde olsun forumdaki herkes faydalanır
Sen yatarsan atacak o dostTamam @Muroo1988 senin işi çözdük![]()
Attı geri aldı2-0 gol yokki
Ben isssiizm dost ama ise başlarsak uyarSen insanlara attığın parayla satın almaya çalışiyorsun.Attiysan attın heryerde söylemek midir?Ben ortaya bet koyuyorum.İkimiz bet alicaz en yüksek alan kazanır kaybeden beti kadar dağıtır?
Sen her halükarda kazanıyorsunSen yatarsan atacak o dost
Ben sana üzüldüm başında sen ama yarışa giriyorsun.Gerek yok.Calış,çalısma insanlara yaptığın iyiliği her konu altında söyleme.İyi şanslar dilerim sana yinede.Beni 100 500 liralık betlerine etiketleme.Ben isssiizm dost ama ise başlarsak uyarayrıca kumar bizim hobimiz dost yaşımız 45 kumar kazancının hepsini dağıtıyorum hava için değil helal ekmeğime karıştırıyorum ayrı tutuyorum
Bizim capimiz o kadar dost daha büyük kuponlar yapamıyoruz yapamamda herhalde korkarımBen sana üzüldüm başında sen ama yarışa giriyorsun.Gerek yok.Calış,çalısma insanlara yaptığın iyiliği her konu altında söyleme.İyi şanslar dilerim sana yinede.Beni 100 500 liralık betlerine etiketleme.
Kupon gelmezse Değme atacağım sana😄😄😄😄😄😄Ben sana üzüldüm başında sen ama yarışa giriyorsun.Gerek yok.Calış,çalısma insanlara yaptığın iyiliği her konu altında söyleme.İyi şanslar dilerim sana yinede.Beni 100 500 liralık betlerine etiketleme.
Atma sanada kırgınım.Sanada bol şansKupon gelmezse Değme atacağım sana😄😄😄😄😄😄
O zaman DM atmıyorum kırgınsanAtma sanada kırgınım.Sanada bol şans
Fedaral dost her daim elindekini paylasan dost .olmadiginda da istemesi normal dostİşsizlik maaşı yatmış.Sigara al şu paraya milletten istiyecegine.