http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
1,498
113
Müsait bir zamanda Beşiktaş diye arat bı bak dost ne kadar para dagitmisiz ne etkinlikler yapmışız şurada bizi 20 gün ıssız görünce belki hakkimizda yanılgıya kapilirsin yeter ki bizde olsun forumdaki herkes faydalanır
Sen insanlara attığın parayla satın almaya çalışiyorsun.Attiysan attın heryerde söylemek midir?Ben ortaya bet koyuyorum.İkimiz bet alicaz en yüksek alan kazanır kaybeden beti kadar dağıtır?

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,515
42,646
113
Sen insanlara attığın parayla satın almaya çalışiyorsun.Attiysan attın heryerde söylemek midir?Ben ortaya bet koyuyorum.İkimiz bet alicaz en yüksek alan kazanır kaybeden beti kadar dağıtır?
Ben isssiizm dost ama ise başlarsak uyar :) ayrıca kumar bizim hobimiz dost yaşımız 45 kumar kazancının hepsini dağıtıyorum hava için değil helal ekmeğime karıştırıyorum ayrı tutuyorum

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,515
42,646
113
Bu arada kimseyi satın almıyorum arkadaşlar mümkün mertebe voleybol veya basket seti alıyorum ki kimse fazla beklemesin en fazla 3 adım derdim bir an önce birilerine faydamız olsun yani kendim rol takip ediyormuş gibi davranıyorum hızlı ve hemen sonuç odaklı :)

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
1,498
113
Ben isssiizm dost ama ise başlarsak uyar :) ayrıca kumar bizim hobimiz dost yaşımız 45 kumar kazancının hepsini dağıtıyorum hava için değil helal ekmeğime karıştırıyorum ayrı tutuyorum
Ben sana üzüldüm başında sen ama yarışa giriyorsun.Gerek yok.Calış,çalısma insanlara yaptığın iyiliği her konu altında söyleme.İyi şanslar dilerim sana yinede.Beni 100 500 liralık betlerine etiketleme.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,515
42,646
113
Ben sana üzüldüm başında sen ama yarışa giriyorsun.Gerek yok.Calış,çalısma insanlara yaptığın iyiliği her konu altında söyleme.İyi şanslar dilerim sana yinede.Beni 100 500 liralık betlerine etiketleme.
Bizim capimiz o kadar dost daha büyük kuponlar yapamıyoruz yapamamda herhalde korkarım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,471
26,155
113
Kupon gelmezse Değme atacağım sana😄😄😄😄😄😄

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,471
26,155
113
At ulan artık bir tane daha bir gol kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...