- 42,531
- 41,466
- 113
Neyse bu gitti ben yükleyip geliyorum bunu saymayalim baştan alalım @JustWatch liderliğinde dewam edelim bakalım
Sans gulmus umarım dewam ederValla 80 lira attım siteye farm yaparken geldi 5 spin verince sovdum 4 boş çıkınca tam kapatiyordum ki oha ne oluyoruz lan dedim
Sonra meNeyse bu gitti ben yükleyip geliyorum bunu saymayalim baştan alalım @JustWatch liderliğinde dewam edelim bakalım
YapıştırNeyse bu gitti ben yükleyip geliyorum bunu saymayalim baştan alalım @JustWatch liderliğinde dewam edelim bakalım
Bol şansVarmı gececi tayfa roll yapalım
Hoşgeldin dostBol şans
RastgeleValla arkadaşlar sabah 6 da iş var hızlı bir iki maç yapalım 5 10 arkadsa faydamız olsun yatalım![]()
Gömder dayıValla arkadaşlar sabah 6 da iş var hızlı bir iki maç yapalım 5 10 arkadsa faydamız olsun yatalım![]()
o zaman şu ipswich gelsinValla arkadaşlar sabah 6 da iş var hızlı bir iki maç yapalım 5 10 arkadsa faydamız olsun yatalım![]()
Sal abi salValla arkadaşlar sabah 6 da iş var hızlı bir iki maç yapalım 5 10 arkadsa faydamız olsun yatalım![]()
Bol şansNeyse beyler kasa 500 hedef 2 k 500 dağıtım yaparız newcasle United toplam gol 1.5 üst dakika 75 maç 1-0 gelirse kasa 1150 bol sans
RastgeleNeyse beyler kasa 500 hedef 2 k 500 dağıtım yaparız newcasle United toplam gol 1.5 üst dakika 75 maç 1-0 gelirse kasa 1150 bol sans
Bol şanslarNeyse beyler kasa 500 hedef 2 k 500 dağıtım yaparız newcasle United toplam gol 1.5 üst dakika 75 maç 1-0 gelirse kasa 1150 bol sans