- 42,532
- 41,468
- 113
Cansın abiOlsun parça parca olsun,lazima kalirsak burada olmamamiz lazım zaten biliyorsun
Cansın abiOlsun parça parca olsun,lazima kalirsak burada olmamamiz lazım zaten biliyorsun
Sende öyleCansın abi
Hadi inşallahAynen fena bataklardayim min 10 k lazım bakalım bugün cikabilirsek
Yaparlar enişte karaktersiz bunlar kötü olmuşAynı maçın ilk yarı 1.5 ugundan 1200 MS 2.5 undan 1700 gitti oc lari 1 gole bitirdi maçı Ekli dosyayı görüntüle 314807Ekli dosyayı görüntüle 314808
Yav bir düştün mü mümkün değil ne oynaşan teke gidiyo bu düzenin vasini skymYaparlar enişte karaktersiz bunlar kötü olmuş
Hep aynıyız enişte bizide fena düdükler iki gündür nefes aldirmiyorlarYav bir düştün mü mümkün değil ne oynaşan teke gidiyo bu düzenin vasini skym
100 k yaparsan konya da cinci hoca acacak sermayemiz olur 😝Haydi Göztepe la bay döner kapanacak
Geçmiş olsun dost olmayınca olmuyorYav bir düştün mü mümkün değil ne oynaşan teke gidiyo bu düzenin vasini skym
O günlerde gelecek prenses verecek bana enişteden aldıklarını100 k yaparsan konya da cinci hoca acacak sermayemiz olur 😝
Ben oynamıyorum onuO günlerde gelecek prenses verecek bana enişteden aldıklarını![]()
Ömer kız sunlaara abi atsınlar54 te atip bitirmeyin aw
Kız yurdunda patlama..... Anladin sen onu dostYav bir düştün mü mümkün değil ne oynaşan teke gidiyo bu düzenin vasini skym
Niye homo mu takılıyon bu aralar gatese sarsın sankiBen oynamıyorum onu
Gelsin dost yoksa İskender hayalGeliyooooooooo
Basketten götürecektinGelsin dost yoksa İskender hayal![]()