Kizamiyorum daOoo geriden takip ediyorsun dost güncelle bence versiyonu yenileri var![]()
Kizamiyorum daOoo geriden takip ediyorsun dost güncelle bence versiyonu yenileri var![]()
Iki kisi az ortalama 1800-1900 alsan 500 bana 4 kisi 100 verirsinPara gelince başlarız başarılı olması halinde iki dosta ulaşırız
Sukesin nalet parası kime uğur getirmiski sana getirsin gülüm salla gelsinVarmı gözüne kestirdigin ilk yarı penaltı olur![]()
Biz yapmicaz mi simdi roll kazanincaIki kisi az ortalama 1800-1900 alsan 500 bana 4 kisi 100 verirsin
La sen dedinya bana atacağını iki kişiye at diyeIki kisi az ortalama 1800-1900 alsan 500 bana 4 kisi 100 verirsin
Bol sansBol sans önce bana sonra @nişantaşı na en son size![]()
Bol sansBol sans önce bana sonra @nişantaşı na en son size![]()
Bol şanslar dostBol sans önce bana sonra @nişantaşı na en son size![]()
Aliminyumcu gelmisSukesin nalet parası kime uğur getirmiski sana getirsin gülüm salla gelsin
Eyvallah dost teşekkürlerBol sans
Hayir ben fazla para istemiorum dedim verfihimi alirim diyeLa sen dedinya bana atacağını iki kişiye at diye![]()
Öle deme la 76 Multi hesap açmış adam bize neler yapmazSukesin nalet parası kime uğur getirmiski sana getirsin gülüm salla gelsin
Selam.kadim.dostum en iyi ArkadaşımAliminyumcu gelmis
Dogramaci la buTeneke demek istedi Sukes abim
Ahahahajkjl s adam bana 76 hesap acmissin dedi ya la lugimiydi neydi site cudimiydiÖle deme la 76 Multi hesap açmış adam bize neler yapmaz![]()
Bol şans dostBol sans önce bana sonra @nişantaşı na en son size![]()