- 37,504
- 24,921
- 113
Pehlivan da bakıyordur dost o da aramızda sıkıntı yokÖdülleri şimdi atsam 2 imiz kalırız burda aw 😂
Pehlivan da bakıyordur dost o da aramızda sıkıntı yokÖdülleri şimdi atsam 2 imiz kalırız burda aw 😂
Adı soyadı neydi la onunAyıp ama ben burda kötüleri yakalıyorum :\
İmbosible pehlivanmis beni ifsalayabilirsin özeldenPehlivan da bakıyordur dost o da aramızda sıkıntı yok
Bilmiyom ki adını çok adı soyadı vardır onun say say bitmezAdı soyadı neydi la onun
Valla unuttuk bak . Gerçi yeni yasadan sonra adını soyadını değiştirmiş olabilir . Adam sanal alemde böyleyse reel hayatta düşünemiyorumAdı soyadı neydi la onun
Pehlivan diye nick mi olur awkİmbosible pehlivanmis beni ifsalayabilirsin özelden
Keşke sen olsaydın be dost . Ben pehlivanim özür dilerim falan yazıp tüm haklarımı atsana 🤣İmbosible pehlivanmis beni ifsalayabilirsin özelden
Aleyküm SelamSelam verdimde kimse beni görmedi, merak etmeyin dostlar ödül varda ödüle ortak olmaya gelmedim 🙏
a.s3lam dostum görmedik kusura kalma ödül yok zaten sohbet ediyoruzSelam verdimde kimse beni görmedi, merak etmeyin dostlar ödül varda ödüle ortak olmaya gelmedim 🙏
🙏🙏a.s3lam dostum görmedik kusura kalma ödül yok zaten sohbet ediyoruz
Reis aleyküm selam da sana bişey diyen mi oldu niye böyle dedinSelam verdimde kimse beni görmedi, merak etmeyin dostlar ödül varda ödüle ortak olmaya gelmedim 🙏
Yeryüzündeki tüm nickleri kullandı adam ank . Tüm branşları yazdı . Bi Maho ağa ,bi pehlivan, bi bakkal,basketbolcu ,futbolcu hepsini de olduPehlivan diye nick mi olur awk![]()
İzmirli mi acaba İzmirli ise kardonun parasını alırım haftaya 😂Pehlivan diye nick mi olur awk![]()
Bol şansların olsun yazdığın gibi gelsin 🍀Torontoya 222 attırır mısınız
Hissettiğimi söyledim 😊✋Reis aleyküm selam da sana bişey diyen mi oldu niye böyle dedin
Benimde üstüme toprak atar mısınızTorontoya 222 attırır mısınız
İy takım aw çeyrek deil 😂İdianaya 64 artırın aw yüksek baremden aldık mal gibi