- 32,008
- 26,262
- 113
Esselaaaaaa
Bana iki katiyla atması gerekmiyor mu en azından parası kalmaz 🤣Rol yap aw 😂
Hala bir yerlerde kazanıyorAw Meksika'da gol 😂
Way aw ben bı nicki zor yazıyorum girerken usenmiyolar mi acaba 😂mahonun evrımlerı
Didierdrogba
Erdalbakkal
Mahoaga
Shakelarkın
Son ve en tehlikeli hali
Pehlivan35
Erhan yazdı geçen bunları . 3-4 tane daha vardır kimliğini gizleyebildigi
Kim bilir kaç cihaz var evde. Konu başı 3 ödül gelse güzel maaş çıkarWay aw ben bı nicki zor yazıyorum girerken usenmiyolar mi acaba 😂
Herif kendi dünyasını yaratmış forumda işsiz yavmahonun evrımlerı
Didierdrogba
Erdalbakkal
Mahoaga
Shakelarkın
Son ve en tehlikeli hali
Pehlivan35
Erhan yazdı geçen bunları . 3-4 tane daha vardır kimliğini gizleyebildigi
Aklıma geldi bak orda o ara onun lafı geçiyordu mesaj kasiyordu 😂Geçen arsenal yazan da onundu heralde kıskançlığından yazamadı konuya başka hesapla geldi
Yenı bırı var arada yorum yazıyo smokey35 mı ne bnde ondan suphelenıyomGeçen arsenal yazan da onundu heralde kıskançlığından yazamadı konuya başka hesapla geldi
O zaman benim 250 yi ödemek sana düşer 😀İfşa ediyorum reco pehlivanın yan nicki kafam guzelken açıklayayım sonra bı daha girmem aw 😂
İfşa ediyorum reco pehlivanın yan nicki kafam guzelken açıklayayım sonra bı daha girmem aw 😂
He oda yeni türedi rasgele yazıp duruyor papağan gibiYenı bırı var arada yorum yazıyo smokey35 mı ne bnde ondan suphelenıyom
Ödülleri şimdi atsam 2 imiz kalırız burda aw 😂Gece ilk girdiklerimde konuya baktım. Hiç muhabbet yoktu . Herkes skordan başka bir şey yazmıyordu 1100. Mesajda. Pehlivan sağolsun millete iyi muhabbet oluyor
Ayıp ama ben burda kötüleri yakalıyorum :\Savaş da 2 numaralı ajan gibi aw 😂