- 23,799
- 10,620
- 113
1 şeyler dedi ama yinede tekrar dinlemek kendisini dostKesınmı o araya bırılerı sokardı dayı
1 şeyler dedi ama yinede tekrar dinlemek kendisini dostKesınmı o araya bırılerı sokardı dayı
Soktuk dayı o yüzden ellemiyorum saat 3 te finans müdürü gelecekmiş o birbayar verecek kuralsız çekmeye çalışacağızKesınmı o araya bırılerı sokardı dayı
Bu arada Marinos geçen senenin şampiyonu takımların öttürdüler geçen sene çok maçını izledim bendemarinos kim dost hiroshhima köklü takım mutlaka atacaktır 1 tane 90 a kadar ev 10 kişi kaldı dakika az ama %99 atacaktır..
Yapcak bısı yok oynandı kaybettınBen ilk maçı diyecektim ilk çeyreği burda değildi napim
ona bakarsan trabzonda geçen sene sampiydi dost herneyseBu arada Marinos geçen senenin şampiyonu takımların öttürdüler geçen sene çok maçını izledim bende
sağlık olsun üzdüYapcak bısı yok oynandı kaybettın
hayırlı işlerin olsun dostBen ise geçiyorum dostlar akşam görüşürüz
Ben bunu yazarken marinos 1 metreden kaçırdı :\ her neyse tabi ama bu senede favım marinos :\ona bakarsan trabzonda geçen sene sampiydi dost herneyse![]()
bitanede hiroshima kaçırdı pozisyonu görsen gol dersin bunlar nasıl topçu olmuş anlamadımBen bunu yazarken marinos 1 metreden kaçırdı :\ her neyse tabi ama bu senede favım marinos :\
Yabancılar olmasa daha iyiler golü kenara bırak oyunları güzel adamlarınbitanede hiroshima kaçırdı pozisyonu görsen gol dersin bunlar nasıl topçu olmuş anlamadım![]()
Allah rahatlık versin dostBende gidim Bi yatim hadi görüşürüz abiler