- 17,800
- 13,608
- 113
Sen rol yaptır kazan daha iyiBiz yapamıyoruz net![]()
Sen rol yaptır kazan daha iyiBiz yapamıyoruz net![]()
Ya benn 5 gündür yazıyorum haydaaa küstüm ben gidiyorumMadem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dost
Tamam reisimMadem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dost
usta en baştan beri takipte benim adımız geçmiyor ayıptır söylemesi size bol şans en iyisiMadem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dost
İyi dedin kurtadam da bu işin piri...Madem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dost
Sistem güzel işliyor devamkeMadem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dost
Bende yapsm roll 😔😔Madem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dost
Gene 4 ayak üstüne düştün len sende şeytan 😈 tüyü mu var neTamam reisim
@Beşiktaş bana ne zaman sıra gelecek rol sırası 😔😔Madem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dost
Ne güzel işte ben işteyim vaktim yok bak 4 kişi ekmek yedi bizde kazanıyoruz sizdeSistem güzel işliyor devamke
Çıkmaz ayın son Çarşamba si sende kirve@Beşiktaş bana ne zaman sıra gelecek rol sırası 😔😔
Başarılı oldukça deveam edecegiz dost gece 3 e kadar@Beşiktaş bana ne zaman sıra gelecek rol sırası 😔😔
Laaa bana neden cevap vermiyonNe güzel işte ben işteyim vaktim yok bak 4 kişi ekmek yedi bizde kazanıyoruz sizde
RE RE ra ra BJK BJK şampiyonNe güzel işte ben işteyim vaktim yok bak 4 kişi ekmek yedi bizde kazanıyoruz sizde
Yuh AMK yalan ..... Ne zaman yazdinda cevap yazmadikLaaa bana neden cevap vermiyon
Bana da bir şans ver reis 😔😔😔Başarılı oldukça deveam edecegiz dost gece 3 e kadar
Ek iş açtın forumaBaşarılı oldukça deveam edecegiz dost gece 3 e kadar
Bu 5. LaaaYuh AMK yalan ..... Ne zaman yazdinda cevap yazmadik
İşteyim dost mesajları kacirabiliyirujBu 5. Laaa