- 17,489
- 8,270
- 113
sorma ya bu maç 4-5 gol en az tahmin ediyorumHamza sabahtan beri bu maçı bekliyor bende bu maça parası çıksın diye verdim rolü nasip artik
sorma ya bu maç 4-5 gol en az tahmin ediyorumHamza sabahtan beri bu maçı bekliyor bende bu maça parası çıksın diye verdim rolü nasip artik
Onu düşünsen çekimi yapar al bjk sana 700 TL cik 2 kişide 150 veriyorum kendim feragat ediyorum demen gerekirdi sankiusta ben seni düşündüm sen az önce rolde de başarısız oldun dünde başarısız oldun sen biraz para kazan diye oynadım
Lan meto 150Onu düşünsen çekimi yapar al bjk sana 700 TL cik 2 kişide 150 veriyorum kendim feragat ediyorum demen gerekirdi sanki![]()
Dost gelirse @aSiRuH06 @Golcümetin ve @keskin4455 dostlara 150 er at 550 de sen al bana da 1 atarsın uygunsa senin içindebonmati 11 de gördüm bana yeterli bu maç rahat gelir
Basket ile i kupon daha yapatr yetistirirdi bu maça..çekim verip kasasını başardı,,çok zor maç bu ..umarım gelir..Hamza sabahtan beri bu maçı bekliyor bende bu maça parası çıksın diye verdim rolü nasip artik
Benim Genelde garanti gördüğüm maçlar hep yatarHamza sabahtan beri bu maçı bekliyor bende bu maça parası çıksın diye verdim rolü nasip artik
Eyvalalh dost para gelir gider dostluklar onemli hepimiz birbirmize yardımcı olacağızusta ben seni düşündüm sen az önce rolde de başarısız oldun dünde başarısız oldun sen biraz para kazan diye oynadım
Hahahaha kendimi düşünüyorsam arap olayımLan meto 150
İçin ne yazdın be 🤣🤣
Basketbol mu4 dk 1 sayı hadi la
Son çeyreğe 5 e indirerek girse bir şey olabilir4 dk 1 sayı hadi la
BenDost gelirse @aSiRuH06 @Golcümetin ve @keskin4455 dostlara 150 er at 550 de sen al bana da 1 atarsın uygunsa senin içinde
yemiyor sayıda atamıyordaSon çeyreğe 5 e indirerek girse bir şey olabilir
bekle44-31 dönmez burdan bozduruyorum ben
usta bozdur ya baksana kötü gidiyor44-31 dönmez burdan bozduruyorum ben
Belçika maç başında 0-1 yaptı@ortega Belçika Portekiz kadınlar kg var
İtalya İspanya kadınlar İspanya 1,5 gol üst al at