- 18,978
- 8,052
- 113
Atın durmayın
Benimle daha tanismadin dddBakıyorum bi sen dolandırmamışsın beni bu akşam parayı bulayım ilk sana atıcam sende dolandır amq 🤣🤣🤣🤣
daha tanışmadık kral ben yapmam merak etmeBakıyorum bi sen dolandırmamışsın beni bu akşam parayı bulayım ilk sana atıcam sende dolandır amq 🤣🤣🤣🤣
Sen böyle yaz 55 sayı çıkar zaten amq dksmdmmdDurdular
sabah kod paylaştılar shretondan 250 yatırımlı ondan yazdım öyle kaldıBakıyorum bi sen dolandırmamışsın beni bu akşam parayı bulayım ilk sana atıcam sende dolandır amq 🤣🤣🤣🤣
2 atışSen böyle yaz 55 sayı çıkar zaten amq dksmdmmd
Gelecek faul kacmadin yeterkisalak salak top kayıpları yapıyorlar
Şifremi vereyim dm lere bak kimler kimlerrr yaptı inanmazsın hala aktif forumdalar toplasam 40 bin rahat alacağım var (karşılık beklemeden yardım ettiklerim hariç)daha tanışmadık kral ben yapmam merak etme![]()
Ekmek yediği çanağa işemek buŞifremi vereyim dm lere bak kimler kimlerrr yaptı inanmazsın hala aktif forumdalar toplasam 40 bin rahat alacağım var (karşılık beklemeden yardım ettiklerim hariç)
kimlerin neler yaptığını tahmin edebiliyorum banada çok yaptılar geçmiş olsunŞifremi vereyim dm lere bak kimler kimlerrr yaptı inanmazsın hala aktif forumdalar toplasam 40 bin rahat alacağım var (karşılık beklemeden yardım ettiklerim hariç)