- 13,393
- 7,407
- 113
Şans nasip kısmet alayı bizimle olsun 😂Beyler işteyim firsat buldukça atarım hedef 3 adım bol sans
Şans nasip kısmet alayı bizimle olsun 😂Beyler işteyim firsat buldukça atarım hedef 3 adım bol sans
Mutfakta bigusuyordum bende,,geldim bı basketle gitmiş..yemeği yemeden doyduk resmen...Akşam servisi dost yoğunmillet aç
Teşekkürler dost hosgeldinBol şans abi 👋
Hoşbulduk IBAN yazıyorum hemencecikHoşgeldin @Yusem42 dost dmden yazmıştım donmedin![]()
Bu kim,,bjk limiHoşgeldin @Yusem42 dost dmden yazmıştım donmedin![]()
Bizde şans yok dost yarım 46 saniyede iki üçlük tek takım atiyorMutfakta bigusuyordum bende,,geldim bı basketle gitmiş..yemeği yemeden doyduk resmen...
Bence sen ilk adımı yap çekim ver,diğer sitede ikinci adına geç sonra gebr çekim ver..cunki ilk adimlarin hep geliyor..
Bana atar mısın bende 3 adım yapayımSana 300 atayım paratim at 3 adım yap kazanirsan 500 senin iki takipçiye 150 er atalım kalanida benim olsun uygunmudur
KonyalıBu kim,,bjk limi![]()
Hamza başarırsa neden olmasınBana atar mısın bende 3 adım yapayım
Hadi ben kaçtım size bol sansburdan devam edelim 3 adım 2 kişi 150 @Beşiktaş reisimiz öyle dedi
Napak bu saatten sonra bilemiyorum...valla al bendende o kadar elimize geçen gidiyor ..Bizde şans yok dost yarım 46 saniyede iki üçlük tek takım atiyor
Hamza ile ne ilgisi varHamza başarırsa neden olmasın
Hamza Başar saat 22ye kadarburdan devam edelim 3 adım 2 kişi 150 @Beşiktaş reisimiz öyle dedi
Hızlı adamı severim dewam...bolsabsoynamaya çalıştıkça attılar barem yüksek ama maçta canlı başarılar
Bol şanslar 60 atar bunlaroynamaya çalıştıkça attılar barem yüksek ama maçta canlı başarılar
bastık kaç hücum boş kaderimiz buBol şanslar 60 atar bunlar
Zaten anladım pek sıcak seslendim,dedim ya bjk li yada feneri sevmeyen biriKonyalı![]()