Ben şimdi sigara mı alsam kupon yapsam kupon yapıp 2 ye katlayıp sigara aladabiliriz yada sigarwdızda kalabiliriz senceValla tam 300e ihtiyaç vardi diye dedim dost fazlasına gerek yok puaha
Ben şimdi sigara mı alsam kupon yapsam kupon yapıp 2 ye katlayıp sigara aladabiliriz yada sigarwdızda kalabiliriz senceValla tam 300e ihtiyaç vardi diye dedim dost fazlasına gerek yok puaha
Benden kessinBana 300 dost puaha ihtiyac var ben 50 lira sonra sana iade ederim puaha kesene bereket
Reis sen bana dm attın ama silindi okuyamadımBeşiktaş halleder kanka halletmezse dön bana ben salarım erhanım
Sende sağol erhanımYa dünden beri 4 5 tane rol açtım hiçbiri başarılı olmadi isim var birazdan hiç param kalmadı p8ahha eyw dost yinede saol
Ağlıyorum şuan helal olsun size valla gözlerim yaşardı saolun varolunBenden kessin
O zaman wasilin kalan 200 de ben alayım nolcak zaten kazanamıyor siteye vercene bana verse daha kaarlıAğlıyorum şuan helal olsun size valla gözlerim yaşardı saolun varolun
Hahhahah parasının aw yanıAğlıyorum şuan helal olsun size valla gözlerim yaşardı saolun varolun
Bize dost lazım erhanım para bugün var yarın yokAğlıyorum şuan helal olsun size valla gözlerim yaşardı saolun varolun
Ben onu dun 4 defa denedim rol açtım hiçbiri başarılı olmadi sen en iyisi sigarani al dostBen şimdi sigara mı alsam kupon yapsam kupon yapıp 2 ye katlayıp sigara aladabiliriz yada sigarwdızda kalabiliriz sence
Bültende maç ta yokki yazı tura oynasak daha kaarlı o misal en mantıklsıı aynenBen onu dun 4 defa denedim rol açtım hiçbiri başarılı olmadi sen en iyisi sigarani al dost
Sigaranı al dostum boşver sigaran yoksa hiç birşeyin tadı olmazBen şimdi sigara mı alsam kupon yapsam kupon yapıp 2 ye katlayıp sigara aladabiliriz yada sigarwdızda kalabiliriz sence
Valla öyle aslında iyi dayandım bu saate kadar iş yerinde bi 2 tane bulup içtikSigaranı al dostum boşver sigaran yoksa hiç birşeyin tadı olmaz
Hemen uç markete Beşiktaş halden anlar al sigaranıValla öyle aslında iyi dayandım bu saate kadar iş yerinde bi 2 tane bulup içtik
Eyv dost zaten dostumuz fero da halden anlarHemen uç markete Beşiktaş halden anlar al sigaranı
Yakayım senin yerine bi taneValla öyle aslında iyi dayandım bu saate kadar iş yerinde bi 2 tane bulup içtik
Allah'a emanetsiniz şansımla geldim, şansımla gideyimEyv dost zaten dostumuz fero da halden anlar