- 8,632
- 6,975
- 113
@Beşiktaş şimdi bir ayar verir hak yemezNasıl olsa ben yokum gerek duymadım![]()
@Beşiktaş şimdi bir ayar verir hak yemezNasıl olsa ben yokum gerek duymadım![]()
Kesene bereket@Erhan2121 @wasil @JoeQuanqa 3 kişi 250 yapalım kasayi biliyorsunuz hepsini, dostlar keşke fazla kişiye verelim ama @aminisego görev başarı ile tamamlandı bana paratim atabilirsiniz yada ibann
Tebrikler kesene bereket@Erhan2121 @wasil @JoeQuanqa 3 kişi 250 yapalım kasayi biliyorsunuz hepsini, dostlar keşke fazla kişiye verelim ama @aminisego görev başarı ile tamamlandı bana paratim atabilirsiniz yada ibann
Bana 300 dost puaha ihtiyac var ben 50 lira sonra sana iade ederim puaha kesene bereket@Erhan2121 @wasil @JoeQuanqa 3 kişi 250 yapalım kasayi biliyorsunuz hepsini, dostlar keşke fazla kişiye verelim ama @aminisego görev başarı ile tamamlandı bana paratim atabilirsiniz yada ibann
Eyvallah dost teşekkür ederimKesene bereket
Totemine attıram ustaNasıl olsa ben yokum gerek duymadım![]()
Banada sadece 100 tl sigara olur mu kardo , geri çevirmezsen sevinirim@Erhan2121 @wasil @JoeQuanqa 3 kişi 250 yapalım kasayi biliyorsunuz hepsini, dostlar keşke fazla kişiye verelim ama @aminisego görev başarı ile tamamlandı bana paratim atabilirsiniz yada ibann
Demogoji yaptım@Beşiktaş şimdi bir ayar verir hak yemez
Kesene bereket fero reis bende atim mi 😅😅@Erhan2121 @wasil @JoeQuanqa 3 kişi 250 yapalım kasayi biliyorsunuz hepsini, dostlar keşke fazla kişiye verelim ama @aminisego görev başarı ile tamamlandı bana paratim atabilirsiniz yada ibann
Köpeğin olsun dostBana 300 dost puaha ihtiyac var ben 50 lira sonra sana iade ederim puaha kesene bereket
Mahşerin 3 atlısı tebrk tnks@Erhan2121 @wasil @JoeQuanqa 3 kişi 250 yapalım kasayi biliyorsunuz hepsini, dostlar keşke fazla kişiye verelim ama @aminisego görev başarı ile tamamlandı bana paratim atabilirsiniz yada ibann
Valla kupon orada kasa orada alınan belli dağıtılan belliKesene bereket fero reis bende atim mi 😅😅
Bak böyle dedin kalbimiz ısındı herkese 350 şer hayırlı olsun karar onandıKöpeğin olsun dost
Bu üç arkadaştan ikisi mutlaka kazanır biri sana ulaşsın ricamdirKesene bereket fero reis bende atim mi 😅😅
Canın sağ olsun reisValla kupon orada kasa orada alınan belli dağıtılan belli![]()
Beşiktaş halleder kanka halletmezse dön bana ben salarım erhanımBana 300 dost puaha ihtiyac var ben 50 lira sonra sana iade ederim puaha kesene bereket
@Erhan2121 eski Orkun kökçü ulaşsın 😅Bu üç arkadaştan ikisi mutlaka kazanır biri sana ulaşsın ricamdir
Valla tam 300e ihtiyaç vardi diye dedim dost fazlasına gerek yok puahaBak böyle dedin kalbimiz ısındı herkese 350 şer hayırlı olsun karar onandı
Ya dünden beri 4 5 tane rol açtım hiçbiri başarılı olmadi isim var birazdan hiç param kalmadı p8ahha eyw dost yinede saolBeşiktaş halleder kanka halletmezse dön bana ben salarım erhanım