- 22,696
- 11,598
- 113
Yaaaa verecektin işte asko hahahahaErhan ya bi kupon tutturduk haraç istedi vermedik nazar etti hesapta ki paradanda olduk 🤣🤣
Yaaaa verecektin işte asko hahahahaErhan ya bi kupon tutturduk haraç istedi vermedik nazar etti hesapta ki paradanda olduk 🤣🤣
Hoş geldin kankaBol şanslar dostlar
Sana yazıklar puh olsun donuma kadar gitti senin yüzünden 🤣🤣🤣Senden fayda gelmedi Allah tan shellac destek oldu bize puaha
Eyvallah teşekkürlerBol şans diliyorum ferom sana gidiyorum 🧿
Hep ver hep ver niye hiç alamıyorum 🤣🤣 bir günde bana bildirim gelsin hesabına 3000 lira geldi diye 🤣Yaaaa verecektin işte asko hahahaha
2 korner atın la ugrastirmayinSenden fayda gelmedi Allah tan shellac destek oldu bize puaha
Az kaldı o günlereHep ver hep ver niye hiç alamıyorum 🤣🤣 bir günde bana bildirim gelsin hesabına 3000 lira geldi diye 🤣
Ne kadar az kank tam tarih alabilir miyim motor tamirde tamir parası da gitti 🤣🤣Az kaldı o günlere
1 içinde olabilir hahahahahaNe kadar az kank tam tarih alabilir miyim motor tamirde tamir parası da gitti 🤣🤣
Bana atsan o parayi 5 kat yükseltmistim yanlış yaptinNe kadar az kank tam tarih alabilir miyim motor tamirde tamir parası da gitti 🤣🤣
Gelen kupona bak erhanın nazar ettiği sonra slota geçtim kaybettim1 içinde olabilir hahahahaha
Kanka slot yer adamıGelen kupona bak erhanın nazar ettiği sonra slota geçtim kaybettim
Ulan her gün burda bas bas bağırıyorum slottan her gün kaybediyorum ben size ibretlik değilmiyim hala slot oynuyorsunuzGelen kupona bak erhanın nazar ettiği sonra slota geçtim kaybettim
Ah erhanım ahhh güvenemedim son paraydı banada lazımdı yapamasaydın sana kızacaktım kendime kızıyorum işte şimdi 🤣🤣Bana atsan o parayi 5 kat yükseltmistim yanlış yaptin
Ben başka oynarım öyle benzemez kimseye satın alma yok bende sadece farmUlan her gün burda bas bas bağırıyorum slottan her gün kaybediyorum ben size ibretlik değilmiyim hala slot oynuyorsunuz
Bende sadece egt bir oyun var onu oynarım zaten orda satın alım yok ama vermiyor slot bir iki defa verir o kadar 10 defa da geri alırBen başka oynarım öyle benzemez kimseye satın alma yok bende sadece farm
YatmışşSponsor @Shellac dosta teşekkürler konuk oyuncu @Erhan2121 ile ortaklaşa ilerleyeceğiz geceniz güzel olsun zabahaa kadar![]()