http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 3K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,794
10,615
113
Hasetlik iyi bir şey değil dostlar ben kendimi ifşa edeyim durun,ben adama özelden yazdım bu şansa ihtiyacım var diye ,harbi harbi buradaki bir çoğunuz gibi zor zamandsn geçiyorum, öncesinde dedim ki benden önce olanlar hak edenler varsa onlara verin dedim buradaki kazananlarin çoğuda dost dediğim kişiler iyi ki kazanmislar onlarda kazanır bizimle paylaşır hayat böyle güzel emin olun, paylaşım sahibi ne güzel vesile oldu 🙏
Ağzına sağlık ta
Ne yazıkki günümüzde bu tarz insanlardan çok var akıllısı bizi bulmaz delisi götümüzden ayrılmaz

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Adam sırf akşamki konunun yüzünden dağıtım için konu açtı pişman ediyorlar
Sırf bu yüzden artık ben bişey açmıyorum artık ne zaman açsam 3-5 kişi diyip takip eden herkese irili ufaklı ödül attım en son 2-3 kişi dm den küfüre kadar götürünce bıraktım insan pişman oluyor bi noktadan sonra

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,794
10,615
113
Sırf bu yüzden artık ben bişey açmıyorum artık ne zaman açsam 3-5 kişi diyip takip eden herkese irili ufaklı ödül attım en son 2-3 kişi dm den küfüre kadar götürünce bıraktım insan pişman oluyor bi noktadan sonra
Mizah yaptık dost sen yapma bari

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,194
12,496
113
Aynı pişmanlığı bende yaşıyorum,sağ olsun yaşatıyorlar adamın biri sigara almıştı,gerisi iade edecekti ah ah bir de öyle beylik laflar ederler

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,794
10,615
113
Amk herkes iyi gün dostu
Kimse kötü zamanda uğramaz hal hatır sormaz varmı bi ihtiyacın diye sormaz
Böylesine aşağılık bi dünyadayız çok yazık
Nerde saygı sevgi eski dostluk
Ah ah ne söylesek boş
İyi forumlar beyler
🙋🏽‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...