- 42,531
- 41,466
- 113
Bunu anlayan birinin olması gerçekten sevindiriciAdam sırf akşamki konunun yüzünden dağıtım için konu açtı pişman ediyorlar
Bunu anlayan birinin olması gerçekten sevindiriciAdam sırf akşamki konunun yüzünden dağıtım için konu açtı pişman ediyorlar
Ekmek almaya geldimBunu anlayan birinin olması gerçekten sevindiricieyvallah dost
Eyvallah abi teşekkür ederimAh be fedaral bugun kayıp vardi cebinde kalsaydi paran yinede hellal olsun kardeşim
Geç kaldın sifirladikEkmek almaya geldim
Ağzına sağlık taHasetlik iyi bir şey değil dostlar ben kendimi ifşa edeyim durun,ben adama özelden yazdım bu şansa ihtiyacım var diye ,harbi harbi buradaki bir çoğunuz gibi zor zamandsn geçiyorum, öncesinde dedim ki benden önce olanlar hak edenler varsa onlara verin dedim buradaki kazananlarin çoğuda dost dediğim kişiler iyi ki kazanmislar onlarda kazanır bizimle paylaşır hayat böyle güzel emin olun, paylaşım sahibi ne güzel vesile oldu 🙏
Üzüldüm 🙏🥺Ağzına sağlık ta
Ne yazıkki günümüzde bu tarz insanlardan çok var akıllısı bizi bulmaz delisi götümüzden ayrılmaz
Sırf bu yüzden artık ben bişey açmıyorum artık ne zaman açsam 3-5 kişi diyip takip eden herkese irili ufaklı ödül attım en son 2-3 kişi dm den küfüre kadar götürünce bıraktım insan pişman oluyor bi noktadan sonraAdam sırf akşamki konunun yüzünden dağıtım için konu açtı pişman ediyorlar
Hayatın gerçekleri buÜzüldüm 🙏🥺
Maalesef,iyi insanlarla karşılaşalim hepHayatın gerçekleri bu
Mizah yaptık dost sen yapma bariSırf bu yüzden artık ben bişey açmıyorum artık ne zaman açsam 3-5 kişi diyip takip eden herkese irili ufaklı ödül attım en son 2-3 kişi dm den küfüre kadar götürünce bıraktım insan pişman oluyor bi noktadan sonra
Amin dostMaalesef,iyi insanlarla karşılaşalim hep
Ben kişilerden bağımsız konuşuyorum dost a b demedimMizah yaptık dost sen yapma bari
Aynı pişmanlığı bende yaşıyorum,sağ olsun yaşatıyorlar adamın biri sigara almıştı,gerisi iade edecekti ah ah bir de öyle beylik laflar ederlerSırf bu yüzden artık ben bişey açmıyorum artık ne zaman açsam 3-5 kişi diyip takip eden herkese irili ufaklı ödül attım en son 2-3 kişi dm den küfüre kadar götürünce bıraktım insan pişman oluyor bi noktadan sonra
Yanlış anlaşılma oldu herneyseBen kişilerden bağımsız konuşuyorum dost a b demedim
Yok yahu alınma üstüneYanlış anlaşılma oldu herneyse
Bazı kendi bilmezler var görüyorum koskoca adamlar hadi kalbini kırmayayım diyorumBen kişilerden bağımsız konuşuyorum dost a b demedim
Bunun zaten farkındaydik ki kralBunu anlayan birinin olması gerçekten sevindiricieyvallah dost
@Beşiktaş