- 18,476
- 4,877
- 113
Dk ,73
İki gardasimda bugün parayı vurdu .ikiside bı marboro ismarlayamadilar ..way ben ölemAlamadın mı bi malbora abi ☹
Bol sans dostUyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Dost aklıma gelmedi konulara baktım kim var diyeBize hiç yazdığın yok kral 🤣🤣🤣
Kim o muhteşem ikili 😀İki gardasimda bugün parayı vurdu .ikiside bı marboro ismarlayamadilar ..way ben ölem
.tütüne dewam ddD
Fix yazİki gardasimda bugün parayı vurdu .ikiside bı marboro ismarlayamadilar ..way ben ölem
.tütüne dewam ddD
No problem sen o tatlı canını sıkma herşey duzelir geçer herkes zor durumda Allah el ayak içine düşürmesin hastane kapılarında olmayalımDost aklıma gelmedi konulara baktım kim var diye![]()
Beşiktaşlı ve fenerliKim o muhteşem ikili 😀
Hahahahahaha al bendende okadarİki gardasimda bugün parayı vurdu .ikiside bı marboro ismarlayamadilar ..way ben ölem
.tütüne dewam ddD
Sana sigara almadan kupon gelmeyecekFix yaz
Ulu orta yazma la..soyun abi der gibiFix yaz
Sende yazHahahahahaha al bendende okadar
Bak sahaya girip nasıl attiriyomm westhamaSana sigara almadan kupon gelmeyecek![]()
Eyvallah dost bunda başarılı olursan deneriz şansımızıMüsait olduğunu bilseydim sana yaptırırdim dost bir kaç kişiye yazdım da kimse dönmedi
Westhamin suçu yok bizde şans yok zorluyoruzBak sahaya girip nasıl attiriyomm westhama