- 15,750
- 8,674
- 113
Kapalı Çarşı da verecek altın alicazParayı elden mi verecek dost çemberlitaşta mı buluşacaksınız
Kapalı Çarşı da verecek altın alicazParayı elden mi verecek dost çemberlitaşta mı buluşacaksınız
Bi elini yüzünü yıkasın atm ye gider bi koşu dostKapalı Çarşı da verecek altın alicaz
Adam 15 dk da eridi yaw, hatunla yesen bile o kadar hızlı erimezBi elini yüzünü yıkasın atm ye gider bi koşu dost
Pavyona 10 kişi gitsek 15 dk da 10k gitmez dostAdam 15 dk da eridi yaw, hatunla yesen bile o kadar hızlı erimez
Hahaha sesli güldüm dostPavyona 10 kişi gitsek 15 dk da 10k gitmez dost
Ben hala öyleyim. Maaş yatıyor 1 gün sürmüyo@drogba6 ne guluyon knka 😅,ben maaşı alırdım bi ay bekleyip, ilk gün yarısı biterdi, ikinci gün diğer yarısı biterdi, sonra sağdan soldan borç arardım yol parası için 28 günlük 😅😅
Aq bide yol parası için ugrasiodum düşün 😅😅, kaç ay böyle devam etti en sonunda işi bıraktım en azından yol parası derdim yok 😅😅Ben hala öyleyim. Maaş yatıyor 1 gün sürmüyo
Bol şanslar reisSeriden bir rol yapalım başarılı olursak 4 kişiye 250 atariz
Ben servisi kaçırırsam işe gitmiyorum o yüzden 😂Aq bide yol parası için ugrasiodum düşün 😅😅, kaç ay böyle devam etti en sonunda işi bıraktım en azından yol parası derdim yok 😅😅