- 38,329
- 37,167
- 113
Pusula 300 eklemiş şartı surtu ne bilmiyorum ama yapalım bir rol
Yap dost gelsin 🥸Pusula 300 eklemiş şartı surtu ne bilmiyorum ama yapalım bir rol
Yapalim abi beklemedeyizPusula 300 eklemiş şartı surtu ne bilmiyorum ama yapalım bir rol
Bol şansBol şans
Yaptım geldim bakak gorekYap dost gelsin 🥸
Takipteyiz reis getirelimYaptım geldim bakak gorek![]()
Bu 300 orana 1 TL atmıştık onun için de acaba direk çekmek mi lazimdiYapalim abi beklemedeyiz
Hiçbir şey olmazssa sabah olur demiş şairTakipteyiz reis getirelim
bol şans gelir umarım bolca sayiBol şans
Bilmiyorum ama bence ister cek ister oynadir yinede bı sor abiBu 300 orana 1 TL atmıştık onun için de acaba direk çekmek mi lazimdi
Sormam dost canlı desteği sevmiyorumBilmiyorum ama bence ister cek ister oynadir yinede bı sor abi
Oder oder onemli olan hedefe ulaşmak😁Sormam dost canlı desteği sevmiyorum3 k yapar cekeriz öderse öder odemezsse yatariz
![]()
Başkan gelirse çaktırma hiç çek usuldan canlı desteğe falan bulaşma başka siteye veya buraya geri at 😂Bu 300 orana 1 TL atmıştık onun için de acaba direk çekmek mi lazimdi
Öyle yapalım da bu maç başlamadıBaşkan gelirse çaktırma hiç çek usuldan canlı desteğe falan bulaşma başka siteye veya buraya geri at 😂
Başlar reis acele işe bende işicem demiş flozofÖyle yapalım da bu maç başlamadı![]()
Bol şansBol şans