- 23,714
- 22,113
- 113
Cok şükürAz iş vardı geldim
Cok şükürAz iş vardı geldim
Siknti yok dost bizde metine çökerizUmarım @Erhan2121 sana sıra gelmez bugün metin iyi işler becerir de sana yarın açarız😂
Kendilerini belli ederler hep aktif olan adamlar canlı kanlı ah bide becerseler🤣🤣Artık roll için para atılan kişileri bile ezberledim loww 😅😀😅😀
Sira bende kanka Allahın hakkı 3 turKendilerini belli ederler hep aktif olan adamlar canlı kanlı ah bide becerseler🤣🤣
GelSira bende kanka Allahın hakkı 3 tur
AcemiyizKendilerini belli ederler hep aktif olan adamlar canlı kanlı ah bide becerseler🤣🤣
Le beni saymadın tarihi roll olacakti
Biz hobi olarak takip ediyoruz manyak olduğumuz için zevk alıyoruz takipten roll bizim neyimizeLe beni saymadın tarihi roll olacakti
Daha birine para atarsam beni zikzinler dm kutum fulll iban at demişim milleteBiz hobi olarak takip ediyoruz manyak olduğumuz için zevk alıyoruz takipten roll bizim neyimize
Cok haklısınDaha birine para atarsam beni zikzinler dm kutum fulll iban at demişim millete
Dost bir şeyler mi indirdin tebrik ederim roll açtırmışsın sağlam adamlara helal olsun@Erhan2121 yeni konuda aç bakalım 250₺ iletildi
Gece Max aldık 5bettenDost bir şeyler mi indirdin tebrik ederim roll açtırmışsın sağlam adamlara helal olsun
Maşallah dostum bende 2 gündür banlıydım bir velete sövdük diye yalandan bakayım dedim hoş olmuş şansın daim ola hayırlı akşamlar 🖖Gece Max aldık 5betten