Az mavi montecarlo icmedij dost 4 liraydı bı ara karı sigarası gibiArkadaşlar söylemesi ayıp biz montecarloda yapıyorduk bu işleriçocuk iyuncagi
Az mavi montecarlo icmedij dost 4 liraydı bı ara karı sigarası gibiArkadaşlar söylemesi ayıp biz montecarloda yapıyorduk bu işleriçocuk iyuncagi
Bereketi kaçar reis para sayılmaz 😂Kasa 1200
Ahaha bu şansla sayılmayacak kadar çok para olacak zatenBereketi kaçar reis para sayılmaz 😂
Yeni gördüm tebrikler tertipKanka bizde 2?50 oran yakaldik tekten onuda gör 4 . Kuponu görmedin herhalde
Yap altın vuruşu abimBeyler kasa 1980kalan cebrim 950 980 TL ye kupon alıp geliyorum son kupon
Vur lecce maçı ilk yari 1 gol dahaBeyler kasa 1980kalan cebrim 950 980 TL ye kupon alıp geliyorum son kupon
Kop gel günahlarındanBeyler kasa 1980kalan cebrim 950 980 TL ye kupon alıp geliyorum son kupon
Hadı bakalımBeyler kasa 1980kalan cebrim 950 980 TL ye kupon alıp geliyorum son kupon
Enısteye hıs gelmıs bas bunaVur lecce maçı ilk yari 1 gol daha
Fedo senin ortan yok ya zenginsin ya da sıfır güzel oynaBeyler kasa 1980kalan cebrim 950 980 TL ye kupon alıp geliyorum son kupon
CS oyna son kuponu 🤣Beyler kasa 1980kalan cebrim 950 980 TL ye kupon alıp geliyorum son kupon
Ah be abi erken gelseydin oynadım vallaCS oyna son kuponu 🤣