- 42,512
- 41,441
- 113
Bizim curmumuz nedir ki anlamıyorum git bari zengin birine yapta değsin 
Neyse arkadaşlar son paramızdi sizde kusura bakmayın lütfen onkadar takip ettiniz telafi ederizBizim curmumuz nedir ki anlamıyorum git bari zengin birine yapta değsin![]()
Abi site elemanı da yapar bunu ben onlardan şüpheleniyorum en çok bağlantılı yaniRotabet hesabımı kapattirdim parayı cekememis kaybetmişsevindim buna siteye kalsın en azından
Bari ip adresini öğren kayıp bonusu alınan ip adresi başkana ver burdan banlansinRotabet hesabımı kapattirdim parayı cekememis kaybetmişsevindim buna siteye kalsın en azından
Estağfurullah abi bunun telafisini beklemeyiz senden sana üzüldük biz vallaNeyse arkadaşlar son paramızdi sizde kusura bakmayın lütfen onkadar takip ettiniz telafi ederiz
Aynen forumdan Bi pç eksilsinBari ip adresini öğren kayıp bonusu alınan ip adresi başkana ver burdan banlansin
Çoluk çocuktur abi ya yoksa kim ne yapsın bu rakamlarıOrospu evladı her kimse amk ben onun bu ne arkadaş forumda bir paylaşım yapılıyor arkasından hesap boşaltılıyor bu nedir ya
2 asamalı varmıydıÇoluk çocuktur abi ya yoksa kim ne yapsın bu rakamları
Birde kaybetmiş kayıp bonusu almış yeniden bağlanmış 20 TL daha ekleseniz ne olur demişÇoluk çocuktur abi ya yoksa kim ne yapsın bu rakamları
Yoktu2 asamalı varmıydı
Çoluk çocuk işi değil dayı senden benden ondan alacak 3 kişiden 500 yakalasa 1500₺ para yapıyor. Hadi her şeyi geçtim herkes eline biraz para geçsin dert tasa kalmasın diye oynuyor bu ne mk siteler benim bilgilerimi koruyamıyorsa sokarım ben öyle siteyeÇoluk çocuktur abi ya yoksa kim ne yapsın bu rakamları
Valla site bayağı korumuş başka siteler hemen gönderirdi Rota gondermeisÇoluk çocuk işi değil dayı senden benden ondan alacak 3 kişiden 500 yakalasa 1500₺ para yapıyor. Hadi her şeyi geçtim herkes eline biraz para geçsin dert tasa kalmasın diye oynuyor bu ne mk siteler benim bilgilerimi koruyamıyorsa sokarım ben öyle siteye
Bir korumamış dayı kusura bakma.. Para gitmiş site almış ya da bir başkası bunun önemi yok. gitmiş mi gitmiş ona bakarım ben.Valla site bayağı korumuş başka siteler hemen gönderirdi Rota gondermeis
Gerek yok dost ben bizaat ilgileniyorum halledeceğim@Beşiktaş dayı bunun ip adresini sor hangi siteyse başkana da söyle o oruspu evladını bulsunlar artık