- 42,535
- 41,469
- 113
Valla bu doğru bakSayemde
Valla bu doğru bakSayemde
Az dişini sıksan iranın maçı vardı ona oynardın mis gibi 😄Önüme gelen ilk maç oyduanladigimdan değil
Betson slotNeyde yaptın ki bunu
Hakkimu almaya gelirim birazdanValla bu doğru bak![]()
Ben gidiyorumBol şanslar dost
Onada oynarız dost canını siktigin şeye bak ne alayım ?Az dişini sıksan iranın maçı vardı ona oynardın mis gibi 😄
Vallahi iyi gelmiş borçlarını Kapat hepsini vermeBetson slot
İşleminizi kontrol ediyorum lütfen hattan ayrilmayinizHakkimu almaya gelirim birazdan
Nereye dostBen gidiyorum
Buralardayım lan burada senin olduğun yerdeyim devamlı biliyorsun😆😆Nereye dost
Sormaya vallahi yarına 15 k ödeme vardi hallettim rahatladım son para buVallahi iyi gelmiş borçlarını Kapat hepsini verme
Biliyorum Kral Geçen gün söylüyordun ya vallahi çok sevindim adına İyi ki de kapatmışsın açılma o kadar boş verSormaya vallahi yarına 15 k ödeme vardi hallettim rahatladım son para bu![]()
Ben seni destekliyorum dostBuralardayım lan burada senin olduğun yerdeyim devamlı biliyorsun😆😆
Ben de seni destekliyorum bizi kim destekliyorBen seni destekliyorum dost
Ben 5 gol olur oynicam 😁 sen 2 gol atar de benim gibi risk alma 😄Onada oynarız dost canını siktigin şeye bak ne alayım ?
Bende seni destekliyom muro merak etmeBen de seni destekliyorum bizi kim destekliyor
Bu gidişle başkanlık seçimini kazanacağım demek ki😆😆😆Bende seni destekliyom muro merak etme
Bol şanslarNasıl olsa basaramayacagiz o yüzden kimseye para vermeyeceğiz zaman geçsin![]()