- 5,373
- 1,940
- 113
Bol şanslar 🤟Beyler seri bir rol yapacaktım ama şu maçlar kaçmasın dedim sonrasında tek kupon yapar bitiririz
Bol şanslar 🤟Beyler seri bir rol yapacaktım ama şu maçlar kaçmasın dedim sonrasında tek kupon yapar bitiririz
takipteyim broBeyler seri bir rol yapacaktım ama şu maçlar kaçmasın dedim sonrasında tek kupon yapar bitiririz
Bol şans şu 1.15 korkutucu gelmedi değilBeyler seri bir rol yapacaktım ama şu maçlar kaçmasın dedim sonrasında tek kupon yapar bitiririz
Beni takip et doğru yerdesin rollun kralı benimaga şu roll işini biriniz anlatsın ya. ben bilmiyorum. hocalık edin biriniz
E bu kupon gelir 🤣Beyler seri bir rol yapacaktım ama şu maçlar kaçmasın dedim sonrasında tek kupon yapar bitiririz
İskenderden asagi kurtarmaz bu kadar uzun süreye 😝Beyler seri bir rol yapacaktım ama şu maçlar kaçmasın dedim sonrasında tek kupon yapar bitiririz
Koskoca tren kucucuk ray vay anam vayBol şans şu 1.15 korkutucu gelmedi değil
Hele kazansinda ismarlar adam ya 😁İskenderden asagi kurtarmaz bu kadar uzun süreye 😝
Bay donerden tereyağlı yanına kolaİskenderden asagi kurtarmaz bu kadar uzun süreye 😝
e ben yıllardır rollingciyim o halde. hep öyle oynarım para bölememBeni takip et doğru yerdesin rollun kralı benim![]()
Yemeksepetinde indirim kuponum var bro verebilirim 🤣🤣Bay donerden tereyağlı yanına kola![]()
2 pide der Ramazan diye nolur nolmaz 😊😊Hele kazansinda ismarlar adam ya 😁
bol şansSponsor @Tokmakci dostuma teşekkürler
Evet oluyor piabellanin gecenlerde vardı bir etkinliği burda sponsor mu bilmiyorum ama burda da vardır konusu sponsorsae ben yıllardır rollingciyim o halde. hep öyle oynarım para bölememama sitelerin özel etkinlikleri oluyor mu bununla ilgili peki ?
Oluyor dost bazı sponsorlar 20 TL yi ,500 yapana 500 de bizden dediği oluyor babalar gunundee ben yıllardır rollingciyim o halde. hep öyle oynarım para bölememama sitelerin özel etkinlikleri oluyor mu bununla ilgili peki ?
Vaaay adam bu sefer kolada var 😊😊Bay donerden tereyağlı yanına kola![]()
Metmete verYemeksepetinde indirim kuponum var bro verebilirim 🤣🤣
kolay gelsin agacım o zaman. roll'un kol gibi olsun hadi inşallahOluyor dost bazı sponsorlar 20 TL yi ,500 yapana 500 de bizden dediği oluyor babalar gununde
Ben ismarlarim demedim ki dost sipariş verdim dedim gelir birazdan lopur lopur götüreceğim selfi atarım sana2 pide der Ramazan diye nolur nolmaz 😊😊