- 11,245
- 7,354
- 113
Ulan tam senin kuponu takip edesim geldi dağıtım yok dedin geri hevesim kaçtı bol şans
Durumun özeti belli oldu keşke baştan alsaydın 😅Ben bı duş alıp geleceğim dostlar gelene kadar wonlamis oluruz herhaldeyada bommlamis oluruz
AdammmTamamdır renktas
Senin gibi fanatik Fenerli daha önce hiç görmemiştim 🤣Tamamdır renktas
Bahtsız adamsın dost ben napimUlan tam senin kuponu takip edesim geldi dağıtım yok dedin geri hevesim kaçtı bol şans
Brenfordluyum artıkSenin gibi fanatik Fenerli daha önce hiç görmemiştim 🤣
Yok reis senden para almadan olmicemBahtsız adamsın dost ben napim![]()
Forumda benden para almayan varmiymis la halaYok reis senden para almadan olmicem
O zaman harbiden bahtsizssin dostYok reis senden para almadan olmicem
Bol şanslar dosttttttBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip![]()
Geçmiş mesajlara baktım benden 500 kağıt nakit kazanmisin ben daha alamadım senden listedesin ama sana bir vurgub yapicamForumda benden para almayan varmiymis la hala![]()
Buda daha uzucuydu dostKasa 10 k olursa ben size roll yapicam üzülmeyin, dağıtım yok diye
Allah çarpsın 1400 olunca çekicektim, 5 k dedin kızarsın diye vazgeçtim 😅Buda daha uzucuydu dost10 k kasa yapınca benim dağıtma ihtimalim senin kupon tutturma olasılığından daha fazla sanki ama helalin var bugün iki adım başardın de bizde suç iki adım yeterdi sana
bol şans reisBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip![]()
Yetisseydim cektirirfim sana calisiyirdumAllah çarpsın 1400 olunca çekicektim, 5 k dedin kızarsın diye vazgeçtim 😅
Bol sansBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip![]()
Bol şanslar dostBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip![]()