- 3,299
- 6,428
- 113
Bol sansSponsor @KaRaa dosta teşekkürler
Yokki daha paraSen basamadın mı daha
Gelir o gelir sabır lemina girdi oyunaBu dakikada bu bozumu veriyorsa bu maç gelir ben diyeyim Ekli dosyayı görüntüle 850742
Betco işteYokki daha paraöyle kuponla bakisiyoruz niye sonuçlanmadı bu ya
![]()
Abi ben çok inandım. Bu maça gelecek dostBu dakikada bu bozumu veriyorsa bu maç gelir ben diyeyim Ekli dosyayı görüntüle 850742
Aklını bulandirmak gibinolmasin gol olamayacak gibi geldi dostEv penaltı kaçırdı ardından gol.yedi deli gibi saldırıyor depte kapanmis çıkmıyor bu düzen bozulur ya kontradanbyer ya atar
Yüzünüz gülsün dost 2 günde ben tertemiz oldum ne oynasam kaybettim maaş bekleniyor artık sizin olsun yüzünüz gülsün 🙏Bu dakikada bu bozumu veriyorsa bu maç gelir ben diyeyim Ekli dosyayı görüntüle 850742
Sen 2 gündür tertemiz olmuşsun ben 5 aydır tertemiz oluyorum şans dönsün diye bekliyorum 😂😂Yüzünüz gülsün dost 2 günde ben tertemiz oldum ne oynasam kaybettim maaş bekleniyor artık sizin olsun yüzünüz gülsün 🙏
Dost ayda 3 gün yüzümüz gülüyor 27 gün sıkıntıSen 2 gündür tertemiz olmuşsun ben 5 aydır tertemiz oluyorum şans dönsün diye bekliyorum 😂😂
Benim 150 gündür yüzüm gülmüyor diyorum işte 🤣🤣Dost ayda 3 gün yüzümüz gülüyor 27 gün sıkıntı
Tuzak benceDakika 90 olmuş 1.5 üstü 2.25 atsana lan artık ev
Yada çok fazla uzatma verecekDakika 90 olmuş 1.5 üstü 2.25 atsana lan artık ev