- 39,336
- 38,162
- 113
Yeter bize dost 40.5 üst zaten
Yeter bize dost 40.5 üst zaten
Estağfurullah kanka geçen hafta aç karnımı sen doyurdun para yokki bende @Golcümetin e diyecektin herhalde yanlış etiket oldu 😁😁@haylan06 saygılar zengin dost
yok yok 41 diYeter bize dost 40.5 üst zaten
Muronun sohbet konusunda patlamasım yapmissin bugün dost kesin ondan bahsediyorEstağfurullah kanka geçen hafta aç karnımı sen doyurdun para yokki bende @Golcümetin e diyecektin herhalde yanlış etiket oldu 😁😁
Gece sponsorluklar kazanç videolarıEstağfurullah kanka geçen hafta aç karnımı sen doyurdun para yokki bende @Golcümetin e diyecektin herhalde yanlış etiket oldu 😁😁
Oradaki ayrı dost onu görmedim gece Robin hood Luk yapıyordu daMuronun sohbet konusunda patlamasım yapmissin bugün dost kesin ondan bahsediyor
Hahaha benim neden haberim yok 5 bin attım 7500₺ zor çektim onuda çekene kadar 5-6kere 200- den döndüm güzel betlerden girdik ödemedi ödeseydi dediğin olurduGece sponsorluklar kazanç videolarıortalığı estiriyordun
![]()
Cani saolsun dost ne olacak millet burdan ne paralar alıp bizi görmezden geldiOradaki ayrı dost onu görmedim gece Robin hood Luk yapıyordu dabizi takmadı
Hadi artik gonder 2 adimi açiz aç47 de bitti![]()
Kazanırsın inşallah dost herkese 5 k kasam var deme dost 250 yi bulan Kahraman bu aralarHahaha benim neden haberim yok 5 bin attım 7500₺ zor çektim onuda çekene kadar 5-6kere 200- den döndüm güzel betlerden girdik ödemedi ödeseydi dediğin olurdu
Yokki para geçmedi hesebaHadi ala artik 2 adimi açiz aç
HaydaaaOradaki ayrı dost onu görmedim gece Robin hood Luk yapıyordu dabizi takmadı
Per bitmedimiYokki para geçmedi heseba
Akşam rol açtırdım başarılı olmuş arkadaş görmedi mi siziKazanırsın inşallah dost herkese 5 k kasam var deme dost 250 yi bulan Kahraman bu aralar![]()