- 11,245
- 7,354
- 113
Gelir buKalan 3 mu![]()
Gelir buKalan 3 mu![]()
Haydi Halil basaralimda karnını doyuralimskor böyle gitse güzel olcak korner için köseden köseye geliyo leverkusen
Biri ben olayi lytfeeeen 27 ile planlarim varBasarirsak 2 dosta 27 TL bol sans
Ula feroooHaydi Halil basaralimda karnını doyuralimver sinerjiyi 27 TL ye iki tane zurna döner soylersin
ekmek alcam ben. bol yağli paralımı amina 🤣🤣🤣Haydi Halil basaralimda karnını doyuralimver sinerjiyi 27 TL ye iki tane zurna döner soylersin
PuhahahhahaahahhahaBiri ben olayi lytfeeeen 27 ile planlarim var
Dost onuda düşündüm de payfix te kalır kesinti sonrası 23 adam payfixe bakıp bakıp bize sover doye 2 lirada benden olsun dedim lanet olsun içindeki insan sevgisi iste27 çok vermişsin Dur ben de rol açayım da 25 vereyim😂😂😂😄😄😄
Öldum mDost onuda düşündüm de payfix te kalır kesinti sonrası 23 adam payfixe bakıp bakıp bize sover doye 2 lirada benden olsun dedim lanet olsun içindeki insan sevgisi iste
Vay mGelmemesi için mücadele edicem . Gelmezse iki kişiye 30 TL benden
Dost musaitmisin durumlar nasıl yaparmiyiz bir rolBiri ben olayi lytfeeeen 27 ile planlarim var
Canın sağolsun dostEyvallah dost ya sorma bugün kornerden iyi soydular benikimse korner kullanmıyor bugün konya macina ilk yarı 4 korner oynadık 3 çıktı ikinci yarı 11 korner kullanmışlar
Yapmaz mı biri de bana sponsor oldu Onu bekliyorum Hadi şansınız bol olsunDost musaitmisin durumlar nasıl yaparmiyiz bir rolbaşarılı olanından
![]()
Bak bu teklif daha cazip @Muroo1988Gelmemesi için mücadele edicem . Gelmezse iki kişiye 30 TL benden
Gönlü zengin dostBasarirsak 2 dosta 27 TL bol sans