- 14,022
- 9,443
- 113
Beşiktaş sowww 😂😂😂
Daha çok kazan feromEeee buda gelmiş![]()
Doyurur mu ?İşteyim de ee para az katılım çok ne diyoruz varmiyiz bir adima daha yoksa 2 kişi ödül verip kaçalım mi ?
Bizim ödule göz koymussun yakıştımi sana dost puahaİşteyim de ee para az katılım çok ne diyoruz varmiyiz bir adima daha yoksa 2 kişi ödül verip kaçalım mi ?
Valla şartlarında bilmiyorum @Padişahbet Destek çekimde sinir dostum bir adım daha gidelim mi para az katılımcı çok en azından 3 kişiye ödül verelimDoyurur mu ?
Baktım elden gidiyor dedik sahip çıkalım ayrıca hangimiz buradaysa idadesi kullanılmışBizim ödule göz koymussun yakıştımi sana dost puaha
Helalİşteyim de ee para az katılım çok ne diyoruz varmiyiz bir adima daha yoksa 2 kişi ödül verip kaçalım mi ?
Çekelim devam edelim abi.Valla şartlarında bilmiyorum @Padişahbet Destek çekimde sinir dostum bir adım daha gidelim mi para az katılımcı çok en azından 3 kişiye ödül verelim
Adam adamValla şartlarında bilmiyorum @Padişahbet Destek çekimde sinir dostum bir adım daha gidelim mi para az katılımcı çok en azından 3 kişiye ödül verelim
3 kişiyiz dostValla şartlarında bilmiyorum @Padişahbet Destek çekimde sinir dostum bir adım daha gidelim mi para az katılımcı çok en azından 3 kişiye ödül verelim
Aynen3 kişiyiz dost
Ben veya sen farketmiyor zaten kanka sen padisahtan cek bonus olduğu için sinir felan vardır belki başka siteye yatir ordan devam et eger devam edeceksen seBaktım elden gidiyor dedik sahip çıkalım ayrıca hangimiz buradaysa idadesi kullanılmışteesuuf ederim