- 42,498
- 41,439
- 113
Hedef az dost bu paraya şey bile cekilmez
En uzun yola bile en küçük adımlarla cikilir enişte önce oraya bir varalımHedef az dost bu paraya şey bile cekilmez
Bayanlar bizi kırmayıp atarlarsa gerisi teferruatHedef az dost bu paraya şey bile cekilmez
Korkaninda çocuğu olmaz vereyim 3 maç baş 280 i paradan şapka yapEn uzun yola bile en küçük adımlarla cikilir enişte önce oraya bir varalım![]()
Ver bakalımKorkaninda çocuğu olmaz vereyim 3 maç baş 280 i paradan şapka yap
Chelsea 2.5 üst Peter kg doncaster 2 gol atarVer bakalım
ön koltuk benımİlk maç freebet ile alhama - Tenerife bayanlar ilknyari 1.5 üst gelirse kasa 328 gelemzsse kasa 200
murcıa basket ılk yarı 2Korkaninda çocuğu olmaz vereyim 3 maç baş 280 i paradan şapka yap
Hoşgeldin dost üfle su bayanlara attır bir gol güzel başlasın rolumuzön koltuk benım![]()
Senini kuracağım alıyorummurcıa basket ılk yarı 2
kukularındakı cınlerı cıkarıcam onlarınHoşgeldin dost üfle su bayanlara attır bir gol güzel başlasın rolumuz
Altınordu giztepe ilk yarı 0.5 üst aldım '( kasa bastık gelirse 350murcıa basket ılk yarı 2
İşte şimdi bu roll gelir sen geldin yaBol şanslar şimdiden 🙏
he basket yerıne futbol daha ıyı dıosunAltınordu giztepe ilk yarı 0.5 üst aldım '( kasa bastık gelirse 350
Yok ya ben önce onu aldım oran değişti diye kabul etmedi bende vazgeçtim şimdi basket oynamaya gittim baktım bakiye sıfır kabul etmişhe basket yerıne futbol daha ıyı dıosun![]()
kafam karıstı , sımdı bız goztepe macının ıy0.5 üstünü mü beklıyoruz sonuc olarakYok ya ben önce onu aldım oran değişti diye kabul etmedi bende vazgeçtim şimdi basket oynamaya gittim baktım bakiye sıfır kabul etmiş
🌊 Mı geçtin ciddi mi soyledin anlamadım.Daha bugün iyi gelmem dedim gelirsin dedi ama olmadı 🥺İşte şimdi bu roll gelir sen geldin ya