- 42,847
- 41,855
- 113
Kasa 475 hedef iki adım ne kazanırsan 2 kişiye 100 kalanı paylaşırızValla iyi olur kral
Kasa 475 hedef iki adım ne kazanırsan 2 kişiye 100 kalanı paylaşırızValla iyi olur kral
Yazdım burdanmi devam edek yeni mi acimFix yaz
Tamamdir kralKasa 475 hedef iki adım ne kazanırsan 2 kişiye 100 kalanı paylaşırız![]()
Kuponlar patlarsa slotta eritme sinirlenip he 😅, bu sefer inanıyorum zoru basaricam 500 u 1000 yapicam 😅, hatta ben sana bi dm den 2 futbol yazsam deneyebilir misin sansimaDost yapmayanlar bir aradan çıksın senimle başbaşa kallaim![]()
Attım bol sansTamamdir kral
Dost arkadaştan sonra sana yaptıralım başarılı olursa tabiYapalım![]()
Yaz buraya oynayacağım sözKuponlar patlarsa slotta eritme sinirlenip he 😅, bu sefer inanıyorum zoru basaricam 500 u 1000 yapicam 😅, hatta ben sana bi dm den 2 futbol yazsam deneyebilir misin sansima
Kesene bereket kral atiyom siteyeAttım bol sans
Eyvallah tamam dostDost arkadaştan sonra sana yaptıralım başarılı olursa tabi![]()
Kafana göre dost nasiluygunsa senin icinYazdım burdanmi devam edek yeni mi acim
Tamam atıyorum hemenYaz buraya oynayacağım söz
O yüzden @Muroo1988 zi gözden kaçırma paramızı çarçur etmesinEyvallah tamam dost
TamamO yüzden @Muroo1988 zi gözden kaçırma paramızı çarçur etmesinistikbalimiz ona bagli
Sende yap abim bas tacisin dangerden sonrada sana atalım bugünlük bu kadar olsun@Beşiktaş Benim hiç rolim olmadı biliyormusun abi
Eyvallah agamSende yap abim bas tacisin dangerden sonrada sana atalım bugünlük bu kadar olsun
Müsaitim kankaMusaitmisin dost