- 42,531
- 41,466
- 113
Bol sans herkese konuda para muhabbeti geçmesin arkadaşlar gerekeni yaparız
BolsansBol sans herkese konuda para muhabbeti geçmesin arkadaşlar gerekeni yaparız
Teşekkürler dost hosgeldinBolsans
Hoşbuldum takip edemem şans dilemek için yazım bolsans tekrarTeşekkürler dost hosgeldin
Konuda yemek muhabbeti de geçmesin lütfenBol sans herkese konuda para muhabbeti geçmesin arkadaşlar gerekeni yaparız
Bol şans dostum şansın daim kazancın bol olsunBol sans herkese konuda para muhabbeti geçmesin arkadaşlar gerekeni yaparız
bolşans kardoBol sans herkese konuda para muhabbeti geçmesin arkadaşlar gerekeni yaparız
Dur para atıp geliyorum nasıl dahittiysak para kalmamış payfixtebolşans kardo
La neredeydin selam verdin kaçtınKonuda yemek muhabbeti de geçmesin lütfen
Ben birazdan düşerim internette bitio turktelekom gibi evdeki internet arzalı hala çözeceklerDur para atıp geliyorum nasıl dahittiysak para kalmamış payfixte![]()
Moralim bozuldu aga baktım 20 küsur handikap, fark 15 , dedim bizim Konyalı maaşı yedi bitirdi herhalde,tahmin etmiodum sermaye kaldığını 😅😅😅La neredeydin selam verdin kaçtın![]()
Teşekkürler enişte hosgeldinBol şans
Oda olur ben 1 diyorum o maça ev sahibi atarChaves - Rio Ave toplam gol 0.5 üst olur
Bol sans dostBol sans herkese konuda para muhabbeti geçmesin arkadaşlar gerekeni yaparız