- 10,915
- 4,772
- 113
5-6
İlk harita yı da kazanmıştıkYok arkadaslar bu kuponu oynamadım işteyim müsait olamıyorum parayida çekip kullandım akşam 8 gibi kasa 800 başlarız kaldığımız yerden
Forum ölmus
Dost pazar günü de mi calisiyon Allah çalışan adamı sever hayırlı işlerYok arkadaslar bu kuponu oynamadım işteyim müsait olamıyorum parayida çekip kullandım akşam 8 gibi kasa 800 başlarız kaldığımız yerden
Bundan yürü 😅Temizinden 1.97 oran geldi @Beşiktaş
Maç 4 saat sürdü 😄
Attı abouBeşiktaştan başlasın roll @Beşiktaş![]()
Sırtı yere gelmez daha 😊@Beşiktaş neredesin ben dünden burada kaldım 😂😂
Birde tersi olursa 😂Dur bu sefer kazanacak.Dün dedi bir yere kaybolma diye kendisi gitti bugünde giriş yaptı tekrar çıkış yaptı 🤔Sırtı yere gelmez daha 😊
Maaş gitti paralar gitti moraller bozuk gelir yine dostumuz comeback yaparsa discountlarlaBirde tersi olursa 😂Dur bu sefer kazanacak.Dün dedi bir yere kaybolma diye kendisi gitti bugünde giriş yaptı tekrar çıkış yaptı 🤔
Slot bitirirMaaş gitti paralar gitti moraller bozuk gelir yine dostumuz comeback yaparsa discountlarla
Bence bu sefer tutucak sinerjin iki günün patlaması olarak 😅, geldiğinde trip at haklısın 😊Birde tersi olursa 😂Dur bu sefer kazanacak.Dün dedi bir yere kaybolma diye kendisi gitti bugünde giriş yaptı tekrar çıkış yaptı 🤔
Maaş kaybı ben 2 kez yaşadım Allah yaşatmasın kimseyeMaaş gitti paralar gitti moraller bozuk gelir yine dostumuz comeback yaparsa discountlarla
İnşallah 😂 Fazlasıyla trip atacam🤣🤣Bence bu sefer tutucak sinerjin iki günün patlaması olarak 😅, geldiğinde trip at haklısın 😊