- 1,573
- 1,743
- 113
Bol sanslar baskan basarili olman dilegiyle
Saglam saglamLa bu arada ben tumbette oynamam hiç oduyormu bu site adam promosyonu kullanmasından al dedi deproblem yaşamayız değil mi ?
O eskindendi dost şimdi pazartesi açılıyor bir hafta kalıyor hangi gün istersen o gün kullanıyorsunBugün pazar
Butra varken bana kafa sallamak düşer puhahahah 🤣🤣Ciddi söylüyorum ya gençler @butragueno @tekalali6767 gözünüz bültende olsun maç kovalayin
Gelsinde oyle bakalim daGelecek bunlar dost oradami kalacakhicmi umut yok la
![]()
Ne alaka la ben hic anlamiyom puahhahButra varken bana kafa sallamak düşer puhahahah 🤣🤣
Kanka yeme bizi arka planda yarım sayıdan kaçan kuponlar görüyorum puhahahNe alaka la ben hic anlamiyom puahhah
Şöyle bi sponsor biz bulamadik yaaa 😁😁😁 ne güzel sponsorlarîn varmış senin kanka😁Gizli sponsor... Eşliğinde
Çevrim bitince iyi bir yerde olursak bakarız gereğine herkesee bol sans
SormaŞöyle bi sponsor biz bulamadik yaaa 😁😁😁 ne güzel sponsorlarîn varmış senin kanka😁
Bol şans dostBeyler ilk kuponlar bunlar
Aynı maca 800 *1.47 ilk yarı korner 4.5 üst
Maç toplam 1.5 üst gol 1000*1.50
Tabiki hayır dostBol şans dost takibe gerek var mı 🤪
Yokla benim nba konusuna attimya o kupon yatti iste 1 sayidanKanka yeme bizi arka planda yarım sayıdan kaçan kuponlar görüyorum puhahah
Forumda bir şanssızlık var ciddenYokla benim nba konusuna attimya o kupon yatti iste 1 sayidan
Oynadığın çoğu siteden sağlamdır🤣🤣La bu arada ben tumbette oynamam hiç oduyormu bu site adam promosyonu kullanmasından al dedi deproblem yaşamayız değil mi ?