- 18,737
- 7,917
- 113
İyi gecelerBen yatar cümleten bol şanslar hayırlı geceler brocanlar ⛏⛏
İyi gecelerBen yatar cümleten bol şanslar hayırlı geceler brocanlar ⛏⛏
Kurutttu zalım beniIste sen sinanlan ortak olduğun gün sende kaybedenler kervanına katildin sana dedim fesih işlemleri başlatalım puaha
Demi ya sen yüklü basıp aldıgında ne adam vardı etrafında dagıtım yaptıgın adamlar şimdi selam vermıyo geyik yapıyo demi@Mamoste bı rol atıp yatacaktik dostum varya ne dağıtımlar roller yaptım burada ama neyse canın sağolsun 👍🏿
Yapacak birşey yok dostum malesef ozeldende yazmıştım cevap bile gelmedi neyse sağlık olsunDemi ya sen yüklü basıp aldıgında ne adam vardı etrafında dagıtım yaptıgın adamlar şimdi selam vermıyo geyik yapıyo demi
İban at dostYapacak birşey yok dostum malesef ozeldende yazmıştım cevap bile gelmedi neyse sağlık olsun
Kesene bereket dostÖdüller gönderildi
Helal dostİban at dost
Sonunda başardın mi dostum 🔥🔥🔥İban at dost
Geçer dostEyvallah beyler poker zamanı edip geçtik sonrasında yüzümüz bir türlü gülmedi elbet o günde gelecek 🙏🏻
Yok be dost 5 k aldık 2 dağıttık 3 kaldıSonunda başardın mi dostum 🔥🔥🔥
O da güzel dostum paylaşmak güzeldir 3 ün 3 milyon olsun umarım ✨🙏🏻🥰Yok be dost 5 k aldık 2 dağıttık 3 kaldı
Abi @sinansrml63 atmıştık ibanİban at dost
Benimkisi Nerede @sinansrml63Ödüller gönderildi
@sinansrml63 paraları alıp kaçtı o zaman 😀 ortağımi görüyon muAbi @sinansrml63 atmıştık iban
Sinan bu belli olmaz 🤣🤣🤣@sinansrml63 paraları alıp kaçtı o zaman 😀 ortağımi görüyon mu