- 42,560
- 11,702
- 113
Kim acaba o sabsli kisilerDaha önce rolling açmış 2 kişiye ulaşacağım
Kim acaba o sabsli kisilerDaha önce rolling açmış 2 kişiye ulaşacağım
@Mamoste bı rol atıp yatacaktik dostum varya ne dağıtımlar roller yaptım burada ama neyse canın sağolsun 👍🏿
Bunun için forumda benim sevdiğim saglam adamin büyük kazanması lazım ki dağıtım için 50k felan olsun ki yapayım 5k için neden adimi kirleteyim puahaYani yap kurtul bi tasla 2 kus 😀
BenKim acaba o sabsli kisiler
Tebrikler güzel kazanç 🖖Daha önce rolling açmış 2 kişiye ulaşacağım
Hayırlısı banada uğurlu gelmişti sabırsız oynadım batırdım. 2-3k bakiye yapmışım gece uyanıp kaybediyorum uyusana mal meto rahatlık batiyor işteEn son senin paran uğurlu gelmisti korner oynadık wonladi sayende 5 kişiye ulaşmıştık dost ole deme puaha
İlk adım da 💣💣😀Kısa ve öz severiz bu rolleri kesene bereket dost bizde 2 adim atar ulasiriz 2 kisiye eyw kesene bereket
Ayni sekil puahahHayırlısı banada uğurlu gelmişti sabırsız oynadım batırdım. 2-3k bakiye yapmışım gece uyanıp kaybediyorum uyusana mal meto rahatlık batiyor işte
Aksi düşünülemez kskdİlk adım da 💣💣😀
İlk adımı geçerse başarırİlk adım da 💣💣😀
Sanki benden başka herkes her rolde basari bi ben değilim sanki puahaİlk adım da 💣💣😀
Sen ayda bi wonluyon ondan gggSanki benden başka herkes her rolde basari bi ben değilim sanki puaha
Ben ikinci adımda genelde 💣💣😀Sanki benden başka herkes her rolde basari bi ben değilim sanki puaha
Ama şu forumda benden çok başarıya ulaşan varsa çıksın karşıma. 😅 Tamam sinani ortak aldığımdan beri yüzümü gülmüyor ama ondan önce nerdeyse her gün başarılı rolüm vardı 😀Sanki benden başka herkes her rolde basari bi ben değilim sanki puaha
Evet galiba haklisiniz ben eskiden biraz iyidim rollerde ama simdi kazanamiyorum maalesefBen ikinci adımda genelde 💣💣😀
Bende senin yüzde 80 in sayılırım ha Enes 😅😅Ama şu forumda benden çok başarıya ulaşan varsa çıksın karşıma. 😅 Tamam sinani ortak aldığımdan beri yüzümü gülmüyor ama ondan önce nerdeyse her gün başarılı rolüm vardı 😀
Iste sen sinanlan ortak olduğun gün sende kaybedenler kervanına katildin sana dedim fesih işlemleri başlatalım puahaAma şu forumda benden çok başarıya ulaşan varsa çıksın karşıma. 😅 Tamam sinani ortak aldığımdan beri yüzümü gülmüyor ama ondan önce nerdeyse her gün başarılı rolüm vardı 😀
Olabilir 😀Bende senin yüzde 80 in sayılırım ha Enes 😅😅