- 42,845
- 11,779
- 113
Ilk rolu alan alamaz ne kadar dostum olsanda liste işi kirmizi cizgim ugg@Beşiktaş ipnetora bak beni
Siliyor akksdkdkd 🤣🤣🤣🤣⛏
Ilk rolu alan alamaz ne kadar dostum olsanda liste işi kirmizi cizgim ugg@Beşiktaş ipnetora bak beni
Siliyor akksdkdkd 🤣🤣🤣🤣⛏
Kararı o versin kral biz bişey diyemeyiz@Beşiktaş roll liste
@FURY MAN @KingPanther @engineer89 @Golcümetin @Kurtaran
Ve ben 6 kisi artik 1 adim daha lazim olur yada miktar duser ya da ilk 3 kisi en bastan var onlar alir karar sizin
Ya bana seç derse ne edecüüük Sinom hehe 🤣🤣Ilk rolu alan alamaz ne kadar dostum olsanda liste işi kirmizi cizgim ugg
Abi uygun burası takdir seninTamam bunlara atalım
Cikartorsin @Kurtaran i 🤣Ya bana seç derse ne edecüüük Sinom hehe 🤣🤣
Taktı bana kafayı o 😅🤣😊Cikartorsin @Kurtaran i 🤣
Önceki rolde aldın kankaYa bana seç derse ne edecüüük Sinom hehe 🤣🤣
Listeci benim ben dist dusman ayirt etmem adalete bakarim listete karisma itiraz geliyor dm den rahat dur 😡Taktı bana kafayı o 😅🤣😊
Çok varBeyler hepinizden özürdiliyorum konu dışı bir sorum olacaktı Tether USDT ERC 20 ağı ile Vbet harici yatırım yapabileceğim bir site var mı ?
Evry hepsi mat holi maviBeyler hepinizden özürdiliyorum konu dışı bir sorum olacaktı Tether USDT ERC 20 ağı ile Vbet harici yatırım yapabileceğim bir site var mı ?
@Beşiktaş liste bu@Beşiktaş roll liste
@FURY MAN @KingPanther @engineer89 @Golcümetin @Kurtaran
Ve ben 6 kisi artik 1 adim daha lazim olur yada miktar duser ya da ilk 3 kisi en bastan var onlar alir karar sizin
Hemen hemen her site hocamBeyler hepinizden özürdiliyorum konu dışı bir sorum olacaktı Tether USDT ERC 20 ağı ile Vbet harici yatırım yapabileceğim bir site var mı ?
6 kisiye mi odul benle birlikte@Beşiktaş liste bu
Güzel takibi daha kolay bol şans diliyorumBol şans