- 20,111
- 12,215
- 113
Abi burası dağılsın yeni konu açalım olar mı ? Karışacak ortalık yoksaÇekim verildi ödülleri dağıtıp başlarım birazdan
Abi burası dağılsın yeni konu açalım olar mı ? Karışacak ortalık yoksaÇekim verildi ödülleri dağıtıp başlarım birazdan
Yok abi hadi çıkalım bizi sikine sallayan yok anlaşıldı hahahahahahSende kopar o başı 😂😂😂
Senin daha görmediğin çok şey varda neyse puhhaaB
Ben onu görmedim la
Kesene bereket Aslan abimÇekim verildi ödülleri dağıtıp başlarım birazdan
Biliyorum dost takip eden herkese teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok severim gerçekten mümkün olduğunca herkese ulaşmaya çalışacağım bütçe ortada beyler kims ekirilmasin lütfen dewam edeceğimBende takip ettim abi biliyorsun 😔
Bol şanslar demedim teorik edeyim keramaet bende heraldeAdamsın zararı yeni cikarrtik valla 5 k kayip vardı
Görüyoruz artık bazı şeyleri benim görmediğini dm ile söyle bana kankammSenin daha görmediğin çok şey varda neyse puhhaa
Çok kırıldım daha da rolüne gelmem benim için daos bitmiştir 😂😂😂 Allah daim etsin 🧿🧿Biliyorum dost takip eden herkese teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok severim gerçekten mümkün olduğunca herkese ulaşmaya çalışacağım bütçe ortada beyler kims ekirilmasin lütfen dewam edeceğim
Canın sagolsun abi takipteyim ben yine çok saol abiBiliyorum dost takip eden herkese teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok severim gerçekten mümkün olduğunca herkese ulaşmaya çalışacağım bütçe ortada beyler kims ekirilmasin lütfen dewam edeceğim
Darlatmayin Beşiktaş i herzaman gerekeni yapıyorKesene bereket Aslan abim
Ben solerim aşkoo erhanida gruba al sen 😂😂😂Görüyoruz artık bazı şeyleri benim görmediğini dm ile söyle bana kankamm
En çok sevdiğim insanlara vermedim aranızda paranın lafı olmaz diyeÇok kırıldım daha da rolüne gelmem benim için daos bitmiştir 😂😂😂 Allah daim etsin 🧿🧿
Sigaran mı bitti yine emmi )?Bol şanslar demedim teorik edeyim keramaet bende heralde
Tebrikler dağıtım olacak mi peki puahahBiliyorum dost takip eden herkese teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok severim gerçekten mümkün olduğunca herkese ulaşmaya çalışacağım bütçe ortada beyler kims ekirilmasin lütfen dewam edeceğim
Amaç dağıtım zatenTebrikler dağıtım olacak mi peki puahah
Gelirsen olarTebrikler dağıtım olacak mi peki puahah
Vp bak hele abiAmaç dağıtım zaten