- 21,704
- 12,855
- 113
Aceleye gerek yok abi çek akşama işler rahatlayınca 1-1,5 k atar sıfırdan denersin yolda bulmadık parayı amqBirde çıkıp ise gideceğim şimdi bı yarım saat ara vermek zorunda kalacağım kusura bakmayın lütfen
Aceleye gerek yok abi çek akşama işler rahatlayınca 1-1,5 k atar sıfırdan denersin yolda bulmadık parayı amqBirde çıkıp ise gideceğim şimdi bı yarım saat ara vermek zorunda kalacağım kusura bakmayın lütfen
Bu konuya katiliyorumAceleye gerek yok abi çek akşama işler rahatlayınca 1-1,5 k atar sıfırdan denersin yolda bulmadık parayı amq
Tebrikler fferomÇektim beyler
Doğru olan buyduÇektim beyler
En güzeli kayıp bonusu hakkın olur dost bekleriz no proglem bol şans olsun hayırlı işlerÇektim beyler
Tebrikler dostÇektim beyler
Tebrikler dostÇektim beyler
Tebrikler zengin dost 😂😂😂Çektim beyler
-2k zenginliğiTebrikler zengin dost 😂😂😂
0 im kardo yoksa lafı olmaz@qguzh4nn0 para varmı ortak fakir rollü çevirelim kanka bilirsin başarırım dkdmdmf
Bilgilendirme için teşekkürler dostGeldim beyler ise geldimde daha çekim gelemmis malesef iptal etmişler şimdi aradılar paratimle verin diye verdim
Son adimmi atican dostGeldim beyler ise geldimde daha çekim gelemmis malesef iptal etmişler şimdi aradılar paratimle verin diye verdim
Yok dostum sıfırdan roll açacak kısmetse işleri düzeltipSon adimmi atican dost
Abi dm lerede cevap verilmiyor küstüm haberin ola hahahahahahGeldim beyler ise geldimde daha çekim gelemmis malesef iptal etmişler şimdi aradılar paratimle verin diye verdim
Bilgilendirme için teşekkürler dost bol şans olsunGeldim beyler ise geldimde daha çekim gelemmis malesef iptal etmişler şimdi aradılar paratimle verin diye verdim