- 5,010
- 1,980
- 113
Fark çok olduğu için aslar oynamayacak, Detroit taraf üstü denenebilir,onlar kadroyu bozmaz farkı kapatmak için.Ben sıfırım baskette hiç anlamam o nedenle soruyorum
Fark çok olduğu için aslar oynamayacak, Detroit taraf üstü denenebilir,onlar kadroyu bozmaz farkı kapatmak için.Ben sıfırım baskette hiç anlamam o nedenle soruyorum
Barem çok yüksek 60.5 falan 2.ceyrek için bu risk alınmaz yedeklerle başlayacaklar bir deDost bana terimleri söyle ne terimleri den anlarim başkentin ne adamlarını tanıtım üst u alt mi tercihini düşünceni şöyle![]()
Benim tercihim per clev alır olurDost bana terimleri söyle ne terimleri den anlarim başkentin ne adamlarını tanıtım üst u alt mi tercihini düşünceni şöyle![]()
Tempo olurda top kaybı da yüksek olabilir bir de 60 üstü barem 1.30-2 dakika sacmalasalar patlatırlarBu per faullerle felan 70 attılar nerdeyse 2. Per böyle tempo olur mu
Tek korkum garland yoksa net alt alinirBu per faullerle felan 70 attılar nerdeyse 2. Per böyle tempo olur mu
Mitchell güven veriyorTek korkum garland yoksa net alt alinir
bence girilmez basketler genelde ters orantı gidiyor , tabi ki ilk tercihini ilk aklından geçeni oyna derimŞimdi beyler 2 dakika para bekleyeceğiz bir analiz yapalim 2 çeyreğe üst girilir mi ?
2. Per oynamaz oynasa bile son 3-4dk girer mitchel yerine garland başlar 2.perMitchell güven veriyor
Detroit rakibi top kaybına zorlayacak bi takım değil de ciddiyet kaybolursa 50 altı bile kalabilirlerTempo olurda top kaybı da yüksek olabilir bir de 60 üstü barem 1.30-2 dakika sacmalasalar patlatırlar