Bol şansın olsun reisKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Bol şansın olsun reisKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Dost para benim değil bu parayı site bana fazladan attı o nedenle hedefsiz dedim uygun bir yerde bırakırız birde hedef belirleyin ve son kuponda yatiryoruz birden bitireceğim habersizHedef siz neden dedin maden hahahahah
Bol şanslarBol şans
Tertemiz açıklama helal olsun aynen böyle devammKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Hoşgeldin dos tBol şansın olsun reis
Eyvallah abim hoşgeldin sonra şey oluyor suçlu oluyoruz iyisini baştan konuşalımTertemiz açıklama helal olsun aynen böyle devamm
Çekim yapıldı yani fazladan geleni dağıtır roleee insan hahahahahDost para benim değil bu parayı site bana fazladan attı o nedenle hedefsiz dedim uygun bir yerde bırakırız birde hedef belirleyin ve son kuponda yatiryoruz birden bitireceğim habersiz![]()
Hoşbuldum dostu düşmanı görmüş olursun en azındanEyvallah abim hoşgeldin sonra şey oluyor suçlu oluyoruz iyisini baştan konuşalım![]()
Ben adil adamım aradım siteyi iade edeyim dedim teşekkür ettiler nezaketiniz ve güzel için için hediyemiz olsun dedi bende rol açtımÇekim yapıldı yani fazladan geleni dağıtır roleee insan hahahahah
Şaka yapıyon bence abi maytap geçme bizimleBen adil adamım aradım siteyi iade edeyim dedim teşekkür ettiler nezaketiniz ve güzel için için hediyemiz olsun dedi bende rol açtım![]()
Eyvallah rido sende bu maç attır gölü sigaran bendenTeşekkürler dost cok kibarsiniz
Vallahi bak almadılarŞaka yapıyon bence abi maytap geçme bizimle
Helal olsun adamlara o zamanVallahi bak almadılar