- 42,296
- 41,204
- 113
Konuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den 
Ne demek dagitim olmayacak öyle bisey yokKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Hedef siz neden dedin maden hahahahahKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Manası derinKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Oo bol sanslar dm yakmaKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Hedefsiz adım olamaz 🤣Konuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Bol şanslar Charlie ve LolaKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Konuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Bol şanslarKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Bol şanslar dost bunuda görmedik demeyiz en azından 🙂Konuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Nerede kupon sal gelsinKonuda dağıtım olmayacaktır beyler vakti olan takip etsin konuda para muhabbeti geçmesin kimseye ulaşmayacagim dm den![]()
Bol şans dostBol şans
Hoşgeldin dost bastacisinBol şanslar dost bunuda görmedik demeyiz en azından 🙂
Bol şanslar dostBol şans
Bol sanslarBol şans
Teşekkürler dost cok kibarsinizCümleten bol şanslar herkese ve bana beyler işteyim kusura bakmayın lütfen mesajını goremedigim tepki vermedigim olursa kesinlikle kasıt yoktur hepiniz cansiniz