Roll açacak misin dostummmmÖdüller gönderildi herkesin emeğine saglik
Roll açacak misin dostummmmÖdüller gönderildi herkesin emeğine saglik
Sende boş yapıyorsun paran varken ben artık kimseyle konuşmayacagim diyip, para suyunu çekincede her rol açan adamla can ciğer dost oldun, sende tekesin benim gözümdeMillete gondermeseydin şuan paran vardi dost orda yanlış yapmissin
Dm i sani aticaz dostÖdüller gönderildi herkesin emeğine saglik
Beni iyi tanimissin dost helal valla sanaSende boş yapıyorsun paran varken ben artık kimseyle konuşmayacagim diyip, para suyunu çekincede her rol açan adamla can ciğer dost oldun, sende tekesin benim gözümde
Geçen milletle tssak geçiyordu taş atıp kolunuz mi yoruldu diye bi gün forumu fena tokatlayip kaçacakSende boş yapıyorsun paran varken ben artık kimseyle konuşmayacagim diyip, para suyunu çekincede her rol açan adamla can ciğer dost oldun, sende tekesin benim gözümde
Sende iyi tanimissin dost yerinizde olsam bana guvenmemGeçen milletle tssak geçiyordu taş atıp kolunuz mi yoruldu diye bi gün forumu fena tokatlayip kaçacak
Yapmadığı şey değil alenen aldığı borcu vermiyorum diyenden herşey beklenirGeçen milletle tssak geçiyordu taş atıp kolunuz mi yoruldu diye bi gün forumu fena tokatlayip kaçacak
İmza nereye atcaz aga bunaSende boş yapıyorsun paran varken ben artık kimseyle konuşmayacagim diyip, para suyunu çekincede her rol açan adamla can ciğer dost oldun, sende tekesin benim gözümde
Evet kansızı gözünden de, yazdıklarından da tanırımBeni iyi tanimissin dost helal valla sana
Bı insan adını bosyere kansız yapmaz dostSende iyi tanimissin dost yerinizde olsam bana guvenmem
Valla insan sarrafiymissin helal olsun sanaEvet kansızı gözünden tek, yazdıklarından da tanırım
Bı bildigimiz var dostBı insan adını bosyere kansız yapmaz dost
TebriklerSponsor @Yusem42 dostuma teşekkürler
Kazancın daim olsun reis 🔐Ödüller gönderildi herkesin emeğine saglik