- 36,579
- 13,373
- 113
5 oldu
Kanka boşver faturayı ödeyip ne yapacan yeni bir hat alırsınO benim olduğum semte uğramaz dost zamanında rol parasını çalmıştı sayende dağıtım yapıldı bizde ban yedik ama olsun
Ben ilk 5 de yoksam sonrakine girmem zaten
Ben ama fatura parasından atma
Hic samimi gelmiyor kanka senin bu dediğin, fıtratına ters bu söylediğin şey, imkansız yani@Beşiktaş önce faturani öde dostummm
Allah aşkına boş yapma beni bilen bilirHic samimi gelmiyor kanka senin bu dediğin, fıtratına ters bu söylediğin şey, imkansız yani
Kes la ne bilen bilir seni, yavyam gibi gece gündüz her roldesin, bide utanmadan üste çıkıyorsun, milletin bildiğini bizede gösterde cebinden bı rol açAllah aşkına boş yapma beni bilen bilir
Geçen gün çekiliş açtım gönderdim ne konuşuyorsun sana mi soracam hangi rolde olacagimiKes la ne bilen bilir seni, yavyam gibi gece gündüz her roldesin, bide utanmadan üste çıkıyorsun, milletin bildiğini bizede gösterde cebinden bı rol aç
Reis yargı dağıtıyor yine 🙏Kes la ne bilen bilir seni, yavyam gibi gece gündüz her roldesin, bide utanmadan üste çıkıyorsun, milletin bildiğini bizede gösterde cebinden bı rol aç
Millete gondermeseydin şuan paran vardi dost orda yanlış yapmissinGeçen gün çekiliş açtım gönderdim ne konuşuyorsun sana mi soracam hangi rolde olacagimi
Gözünü bir avuç toprak doyursun ne diyeyimGeçen gün çekiliş açtım gönderdim ne konuşuyorsun sana mi soracam hangi rolde olacagimi
Hakan listede olmasaydı kahrolurdum öde tabi la faturanı sonra pişman olmaArkadaşlar mevzuyu hepiniz biliyorsunuz o kişilere hakan170 de ekledim 1500 TL dağıtım yaptım faturayı ödüyorum inanın bir TL bile kalmıyor bana kesinti parasını bile atamıyorum onyuzden 240 ar tlnatacak size hepinize teşekkürler
Seni biliyoruz dostum gönlü zengin adamsın varlığın yeter kesene bereketArkadaşlar mevzuyu hepiniz biliyorsunuz o kişilere hakan170 de ekledim 1500 TL dağıtım yaptım faturayı ödüyorum inanın bir TL bile kalmıyor bana kesinti parasını bile atamıyorum onyuzden 240 ar tlnatacak size hepinize teşekkürler