- 62,535
- 11,982
- 113
Dost en başta bende vardım y@JoeQuanqa @keskin4455 @KANSIZ @Athena @sondem61 ben parayı @JoeQuanqa ya atarım onsize ulassin dostlar emeğinize sağlık
Dost en başta bende vardım y@JoeQuanqa @keskin4455 @KANSIZ @Athena @sondem61 ben parayı @JoeQuanqa ya atarım onsize ulassin dostlar emeğinize sağlık
20 kişi 62.5 hahahaha10 kişi 125 iyidir kanka
Senin yüzünden dün tango nun konusundan yasaklandim coktuler bizim parayaŞuan yazmakla yazmama arasında iki takla atar tamam![]()
Eyw kankam aman diyim fatura parasini basma 🙄🤣@JoeQuanqa @keskin4455 @KANSIZ @Athena @sondem61 ben parayı @JoeQuanqa ya atarım onsize ulassin dostlar emeğinize sağlık
Ben nerdeyim laaa hahhahah@JoeQuanqa @keskin4455 @KANSIZ @Athena @sondem61 ben parayı @JoeQuanqa ya atarım onsize ulassin dostlar emeğinize sağlık
Sende bir kaç kişi daha emeği geçen arkadaslar var şunu halledeyim az bekleyin bir rol daha yapayım 5 kişiye 250 daha atayımDost en başta bende vardım y
Az bekleBen nerdeyim laaa hahhahah
Bende yasaklandım adama yanlışlıkla tanga dedimSenin yüzünden dün tango nun konusundan yasaklandim coktuler bizim paraya
Önce faturayı yatirSende bir kaç kişi daha emeği geçen arkadaslar var şunu halledeyim az bekleyin bir rol daha yapayım 5 kişiye 250 daha atayım
Ben yokum laaa kesene bereket
@Metings1905 kardeşimin hakkını yedirmem
Bende varim
Sen zaten ne zaman olmadin kiBende varim
Meti suan para eziyor geceden topladıklarını@Metings1905 kardeşimin hakkını yedirmem
O benim olduğum semte uğramaz dost zamanında rol parasını çalmıştı sayende dağıtım yapıldı bizde ban yedik ama olsun@Metings1905 kardeşimin hakkını yedirmem
Dostummm bende varimmmmO benim olduğum semte uğramaz dost zamanında rol parasını çalmıştı sayende dağıtım yapıldı bizde ban yedik ama olsun
Sen 3Bende varim
Unutma beniiiO benim olduğum semte uğramaz dost zamanında rol parasını çalmıştı sayende dağıtım yapıldı bizde ban yedik ama olsun
Tebrikler kanka kesene bereket olsun@JoeQuanqa @keskin4455 @KANSIZ @Athena @sondem61 ben parayı @JoeQuanqa ya atarım onsize ulassin dostlar emeğinize sağlık