- 62,535
- 11,982
- 113
SaygılarBen dedim
SaygılarBen dedim
Bekliyoruz golleriBeyler bu sefer biraz uzun vadeli oldu ama gelirse rol biter faturayı öder üstünü dahitiriz bol şans
Anladım kanka neyse kazansın da ben peynir ekmek de yerim4 kupon attı belki 5 3 won 2 lose
Bol şansBeyler bu sefer biraz uzun vadeli oldu ama gelirse rol biter faturayı öder üstünü dahitiriz bol şans
Bol şanslar gol olup yağsınlarBeyler bu sefer biraz uzun vadeli oldu ama gelirse rol biter faturayı öder üstünü dahitiriz bol şans
Öh be gelsindeBeyler bu sefer biraz uzun vadeli oldu ama gelirse rol biter faturayı öder üstünü dahitiriz bol şans
Bolşans ne uzunu iy 4 gol gelir won oluruzBeyler bu sefer biraz uzun vadeli oldu ama gelirse rol biter faturayı öder üstünü dahitiriz bol şans
Bol şanslar bu da olacak inanıyoruz sana bugün dostBeyler bu sefer biraz uzun vadeli oldu ama gelirse rol biter faturayı öder üstünü dahitiriz bol şans
Arka kapıdan gıcırtı geldi kim oAnladım kanka neyse kazansın da ben peynir ekmek de yerim
DembeleArka kapıdan gıcırtı geldi kim o
kesnee bereketBeyler bu sefer biraz uzun vadeli oldu ama gelirse rol biter faturayı öder üstünü dahitiriz bol şans
Ulan ne zormuş Osimhen olmak makarası bile tiksindirdi😅En son 12 gün önce vakfı kebir ekmeği yemiştim o günden beri boğazımdan bisey geçmedi
Kanat akınları ile tehlike yaratıyor izliyorumEv atar bence