- 23,972
- 10,608
- 113
Bol şanslar zengin BJKResimdeki maç 172.5 üst kasa basıldı oran 2.02 bol şans kupon düşünce atarim hedef 3 adım resmide almıyor büyük diyor
Aba ligi
Fmp- derby maç maç sonucu 172. Üst
Bol şanslar zengin BJKResimdeki maç 172.5 üst kasa basıldı oran 2.02 bol şans kupon düşünce atarim hedef 3 adım resmide almıyor büyük diyor
Aba ligi
Valla hayırlısı işallah ya, kumarda da sermayeyi bitirdim 1 ayda. Bu hafta itibariyle Didem'e taşınıcam işte bakalım yeni bi hayat kurucam. Yetti 40 sene İstanbul 😁 Sizde ne var ne yok dicem ama nickler hariç pek bişey değişmemiş gibi 😀Bayagı dır görmüyordum seni kayboldun birden dost hayırlısı olsun knk
Hangi maça bakıyın sen 26 çıktı son 1 dk nere 40 çıkacakŞu per 38 40 olsa
Ben onu tanıdım tanıyalı zengin 😀Bol şanslar zengin BJK
2 dk vardı baktığımdaHangi maça bakıyın sen 26 çıktı son 1 dk nere 40 çıkacak
Aynn knk degiştirdim ya nicykiValla hayırlısı işallah ya, kumarda da sermayeyi bitirdim 1 ayda. Bu hafta itibariyle Didem'e taşınıcam işte bakalım yeni bi hayat kurucam. Yetti 40 sene İstanbul 😁 Sizde ne var ne yok dicem ama nickler hariç pek bişey değişmemiş gibi 😀
Bişey olmaz 79-79a bağlıcaz şimdi biz onu 😀Barem 158e düştü
Hayırlısı olsun valla eski tanıdıkları görmek güzel geldi. Dün bi girdim kimseyi görememiştimAynn knk degiştirdim ya nicyki
Işden ayrıldım yeni iş bakıyorum knk la
Oda zor sanki ama bakacağızUzaması lazm
Bundan sonra böyleBol şanslar zengin BJK
Bol şansResimdeki maç 172.5 üst kasa basıldı oran 2.02 bol şans kupon düşünce atarim hedef 3 adım resmide almıyor büyük diyor
Aba ligi